yaaaaaaa ben sana dedim cnm yaa biliyodum holeyyyyyyy bi hamiş dahaaaaaaaaaaaaa
:meri::meri::meri::meri: evet canım senin dediğin çıktı vala hamilesin dedin öle çıktı bakalım yarın kan testi yaptırmaya çalışcam onda ne çıkcak

yaaaaaaa ben sana dedim cnm yaa biliyodum holeyyyyyyy bi hamiş dahaaaaaaaaaaaaa

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ADAYLARI ANNE

2010 ADAYLARI ANNE

<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> MRSM
saol cnm iim hamdolsun haffif lekelenmelerim oluyo işte 2 gündür.ona biraz canım sıkıldı ama doktoru aradım olaiblir dei.ya yumurata çatlıyo yada yerleşme kanamasıdır die ümit ediyoum ve dua ediyorum inş o yüzdendirr cnm sende dua et bana nolurr
cozy iyileşemedin mi canım yaaa kendine dikkat et bakalım...
inşallah ondada güzel çıkıcak cnm içini ferah tut banada dua et nolur bende mayıs annesi olabiliiim hadi cnm gözün aydın tekrar çok sevindim yazsana neler yaptın buay nekadardı bekliyodunn genel bilgiler işteee:meri::meri::meri::meri: evet canım senin dediğin çıktı vala hamilesin dedin öle çıktı bakalım yarın kan testi yaptırmaya çalışcam onda ne çıkcak![]()

cozyciim geçmiş olsun cnm tez zamnda şifa versin RabbimYok canım iyileşemedim daha, sağol iyi olacağım inş en kısa zamanda...
Allah razı olsun tatlım bnm heyecanlanabilmek bile güzel niannn çok saoll.yaa aslında ovulasyon testleri ve doktorun demesine göre çatlama olmuşsa benm günüme 8 9 gün var.ama eğer yumruta daha yeni çatlamışsa ki doktora göre ters olur bu durum ama belli olmaz ozaman daha epey var gününme yani çalışmaya devam etmeliyizz tek isteğim duaaaaaa cnmmmaaa öyle miiiii ama senin regline daha var 🙂 yani bu bir regl belirtisi değil....
canım yumurta çatlaması ile kimseye lekelenme olmuyor, inşallahhhhhh meleğin yerleşiyordur canım benimmmmm ya çok heyecanlandım nasıl bekleyeceğiz daha var senin gününeeee
dualarım seninle her zaman canım benim
:meri::meri::meri::meri: evet canım senin dediğin çıktı vala hamilesin dedin öle çıktı bakalım yarın kan testi yaptırmaya çalışcam onda ne çıkcak![]()
cozyciim geçmiş olsun cnm tez zamnda şifa versin Rabbim