geldımmmmmmmmmmmm merhaba canım ben ıyıyım sen nasılsın?
hoşgeldin tatlımmmmm ben de iyi gibiyim sağol canım
merhaba teşekkürler iyiyimmerhaba sen nasılsın
geldımmmmmmmmmmmm merhaba canım ben ıyıyım sen nasılsın?
merhaba teşekkürler iyiyimmerhaba sen nasılsın
canım hoşgeldin sayfalara bakıyodum kusura bakma yeni gördüm güzelim sen nasılsın bebiş nasılllmerhabaaaa nasılsınız arkadaşlar

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ADAYLARI ANNE

2010 ADAYLARI ANNE

<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> 
neden ıyı gıbısın?bulantın mı var yada agrın falan mı var?hoşgeldin tatlımmmmm ben de iyi gibiyim sağol canım
merhaba teşekkürler iyiyim
canım hoşgeldin sayfalara bakıyodum kusura bakma yeni gördüm güzelim sen nasılsın bebiş nasılll
neden ıyı gıbısın?bulantın mı var yada agrın falan mı var?
Allah iilik versin cnm yaa çdışımı görünüyom ama ben sizi görüyorum çiçi dur bi bakiim profilimeehoşbulduk canımm
olsun ne olacak bu arada sen hep çevrimdışı görünüyorsun farkında mısın? ben seni yok zannetmiştim. iyiyiz bakalım biraz karnım ağrıyor.
canım benım allahım bebısını korusuunnnn...sen dınlenm yorma kendını normal tabı yanı bende oyle duydum....sakın stres yapma bunu olurmu?benımde kasık bolgemde agrı var ve belım agrıyo anlamadım bugun neoldu....canım biraz karnım ağrıyor bir de bugün akıntım oldukça koyu hatta hafif kırmızımsı gibiydi. aslında öyle regl gibi değil tam kırmızı da değil çok açık ama yine de üzüldüm. olabilirmiş normalmiş ama allahımmmmm inşallah şu tehlikeli dönem bir an önce geçer ve rabbim inşallah bebeğimi sağlıkla bana bağışlar
Allah iilik versin cnm yaa çdışımı görünüyom ama ben sizi görüyorum çiçi dur bi bakiim profilimee![]()
canım rahmin gneişlemsindendir ağrın öyle diyolaryaa inşş dikkat et çok yorma kendini kaç haftalık oldun cnm sen şimdii
canım benm hiç üzme sıkma kendini inşallah RAbbim ömür vermişse sağlıkla devam edicek biz dua edelimm bebişin sana sıkıca tutunsun inş annesii ama sende moralini bozma hiççç Rabbim korusunn inşşcanım biraz karnım ağrıyor bir de bugün akıntım oldukça koyu hatta hafif kırmızımsı gibiydi. aslında öyle regl gibi değil tam kırmızı da değil çok açık ama yine de üzüldüm. olabilirmiş normalmiş ama allahımmmmm inşallah şu tehlikeli dönem bir an önce geçer ve rabbim inşallah bebeğimi sağlıkla bana bağışlar