selam kızlar ben geldim nasılsınız
evet canım öyle amiiiiinnnnn inşallah hep bizimle olsunlar.
sağol tatlım....dinleniyorum, dün temizlikçi buldum ruhum da temizlendi çünkü evi pis gördükçe içim daralıyordu. canım meyve yiyorum ama canım çok istemiyor herşeyi. çok sağol canım benimmmm
amiiiiiinnnnn canım inşallahhhhh sağolasın.... rabbim sana göstersin inşallahhhhh
aaa ciddi misin e daha yeni öğrendin allah allahhhhh 🙂 seninki hızlı çıktı
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
sütle maydononoz buharını deneyen varmı
maşallah ne güzelbugün canım burdaki saglık ocagına gittik adetimin üstüne olmuşum geçen ayki adetimden 1 hafta sonra yumurtlamaya başlamışım ben size öncelerdende diyodum ya bulantım var kasıklarıma kıramplar giriyor diye ozman hamileymişim işte 😀
canım sen hamiştin dimi tedavi oldun mu sen canım ilac kulladınmı bebiş hayırlı olsun bu arada analı babalı büğüsün dünde yazdım ama okudun mu?
ben denemiştimde yumurtalardan dolayı olmadı galibacanım maydanoz buharını duymuştum ama denemedim.
sen her gün 2-3 adet incir ye yeter
herkez burda 🙂 sa nasılsınız
bugün canım burdaki saglık ocagına gittik adetimin üstüne olmuşum geçen ayki adetimden 1 hafta sonra yumurtlamaya başlamışım ben size öncelerdende diyodum ya bulantım var kasıklarıma kıramplar giriyor diye ozman hamileymişim işte 😀
ayyy ciddenmi çok sevindim tatlım hakkaten ev pis olunca insanın ruhu daralıyo yaa