inşallah Allah herkeze versininşallah canım benim dua edin bana
inş en yakın zamanda kavuşursun meleğinie güzelimmm
inşallah Allah herkeze versininşallah canım benim dua edin bana
inş en yakın zamanda kavuşursun meleğinie güzelimmm
İnşallah mercimeğin annesine pazar günü ANNELER GÜNÜ hediyesi olur canımmCanlarım bu sabah test yaptım maalesef NEGATİF çıktı eğer bugün ve yarında gelmezse ki bugünde gelmezse bi daha hiç gelmesin
pazar sabahı tekrarlıycam testi.. Bakalım mercimeğim anne ben burdayım diyecekmi? :meri::meri::meri:

bilmiyorum regl 1 . günü telefon edicem sonrada tekrar hormonlara bakılcak ilaca başlıcazevet reglin 3.gününden itibaren ilacım GULUKOFEN 850 normalde şeker hastalarının kullandığı bir ilaç ama son yıllarda bu amaçlada kullanılıyomuşş sana ne önerdiler
benim reglin 3.günü hormon değerlerime baktılar sonra doktorum bu ilacı verdi bide incir yedim ama tabi geçen ay bebişim olmadı bu ay yine günlük 3 incir bal+çörek otu+tarçın karışımından yiycem yani bu ay bomba gibi olup inşallah hamiş haberlerimle topiği sallıycammbilmiyorum regl 1 . günü telefon edicem sonrada tekrar hormonlara bakılcak ilaca başlıcaz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne yapalım bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki aya kaldı tüm umutlar.Hayırlısı olsun![]()
ayy inşallah herkez için çok seviniyorum benbenim reglin 3.günü hormon değerlerime baktılar sonra doktorum bu ilacı verdi bide incir yedim ama tabi geçen ay bebişim olmadı bu ay yine günlük 3 incir bal+çörek otu+tarçın karışımından yiycem yani bu ay bomba gibi olup inşallah hamiş haberlerimle topiği sallıycamm![]()
inşallah Allah herkeze versin
İnşallah mercimeğin annesine pazar günü ANNELER GÜNÜ hediyesi olur canımm![]()
benim reglin 3.günü hormon değerlerime baktılar sonra doktorum bu ilacı verdi bide incir yedim ama tabi geçen ay bebişim olmadı bu ay yine günlük 3 incir bal+çörek otu+tarçın karışımından yiycem yani bu ay bomba gibi olup inşallah hamiş haberlerimle topiği sallıycamm![]()