yaaaaa....kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne yapalım bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki aya kaldı tüm umutlar.Hayırlısı olsun![]()
Rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşmayı nasip etsinnn inşallahh!!nasılsın gülüm?söyle meleğimmmmmmmmmm
gördüm canım yaaa hayırlısı diyelimm inşallah meleklerimiz gelecekk..sevilaycımm malesef regl olmuş tweety
sağol canım benimmm,kendimi motive etme çalışmalarındayım malum önce psikoloji sonra bebişşşinşallajhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nasılsın gülüm?
gördüm canım yaaa hayırlısı diyelimm inşallah meleklerimiz gelecekk..
sağol canım benimmm,kendimi motive etme çalışmalarındayım malum önce psikoloji sonra bebişşş![]()
eşime çalışacağıma dair söz verdim 2 ay kalmış bari biraz bakayım belki devlet der gel 6 seneden sonra senide atayalımm
belli olmazz belki eskisi kadar sık giremeyebilirim ama sürekli takipçiniz olucam ve inşallah hamiş haberlerinizle sevinicemm
ıyıyım canım ...nereye gıdıyonnnnnnnnnnn kısssssssshadi benn çıyım artık bütün işler duruyoooo öptüm hepinizi bana dua edinnn