inş inş canımm yaaaaaaaaaaa neolur dua et bana en çok buna ihtiyacımm var
gitmesin rabbimin gücüne ben rabbim çokkkkkkkkk seviyorum sizide
ya millet aşilam yapıyo tutuyo benim tüp bebk tutmadı bak kaştane tanıyorum regleri düzensiz miyom kkist var diyen onların nda hemen oldu ben im hiç bişeyiöm yok muş çok şükür 3. yıla gircem hala yokkk nasıl umutlu olıyım bilmiyrumm gel gülüm gel sen beni kör testerenle kesde tümden bitsin bende rahatlıyım barii
hoşgeldin canım benim nasılsınn bakimm
kızlar günaydın herkeze
canim benim ben iyiyim sükür... hersey geciyor. bütün sorunlar bitiyor. yerini güzel haberler aliyor. esimi isyerinde cok sükür temelli aldilar. yani kadrolu degildi oldu simdi. izgilime de canima cok sevindim... canim sende ümidini yitirme. insallah olacak gülümmm profiline yazdim senin canim...
iyiym sen nasılsınhoşgeldin canımmm nasılsın
ohh iyi çok sevindim senin adına canım sen neler yapıyosun laraamla birlikte bir dr gidicekmişiniz galiba sende gönderdinmi belgelerini
ibnş rbbim sanada laramada ikinci bebişlerinizi verir
tansiyonumu ölçüp geldim 9a 6 dünden beri başım çok dönüyordu.tuzlu peynir yiyip ölçmeye gittim
aysegülüm canim... sen tüp bebekte yaptirmissin... belkide senin kafanda bitiyor hersey.... yani sen cok kafaya takiyorsun. baska seylerle kendini oyala canim.
tansiyonumu ölçüp geldim 9a 6 dünden beri başım çok dönüyordu.tuzlu peynir yiyip ölçmeye gittim
hoşgeldin canımmm nasılsın
ohh iyi çok sevindim senin adına canım sen neler yapıyosun laraamla birlikte bir dr gidicekmişiniz galiba sende gönderdinmi belgelerini
ibnş rbbim sanada laramada ikinci bebişlerinizi verir