woooooooooooow bacım hoşgeldin nasılsın
woooooooooooooowwwwwwwwwwww hoşbulduk baby![]()
woooooooooooow bacım hoşgeldin nasılsın
woooooooooooooowwwwwwwwwwww hoşbulduk baby![]()
oh oh afiyet şeker olsun arkadaşım temizlik içinde kolay gelsin canımiyi diyelim iyi olalım valla sabahtan kahvaltıya gittik iş arkadaşlarımızla böle bi 28 kişi beylerbeyi denize nazır kahvaltı yaptık ondan geç girdim bende hatta çok kalamıycam temizliğe girmem lazım:çamaşır:
gülüm ben daha wc ye taşınmaya yeni başladım sayılırizgil bana biraz ilk kaldıgın zamanlardan bahsedermisin bişey varmıydı farklı olan ben cok wc gitmeye başladım ama bukadar kısa sürede olmaz dimi bu agrı yumurtlama sancısımı kesin
valla gel kolaysa beraber başımıza gelsin diyim bende 🙂 yardımmmmmmmm istiyorumoh oh afiyet şeker olsun arkadaşım temizlik içinde kolay gelsin canım
evet incir güzeli cok haklısın ben cok kaptırdım kendimi kocama söyleyicem benii yarın gezmeye götürsün yaaa sıkıldım ist gideriz gezeriz giyordu gidicem sanırım kafam dağısın haklısın canım cok erken dahagülüm ben daha wc ye taşınmaya yeni başladım sayılır
ilk belirtilerimin arasında ayaklarımın çok üşümesi ve müthiş göğüsucu acımam oldu
erken döllenme söz konusuysa olabilir ama bilemem yinede
başka ne belirtilerin var klomen kullanıyrdun galiba bu ay ilk sanırım onunda etkisi olabilir
daha şimdiden bu kadar paniklemem iyi değil ama...kendini çok yıpratıyorsun
ne olur biraz daha sakin olmaya çalış ne bileyim beynini başka şeylere yönlerdir
ahanda bu konuyu meryemim dogru söyler yoktun gittin diye yazmadım bende aaaa bak beni şava şuva yaptın incir güzelim benimhg sammy haa
izgilim dentnursenin panikliğinden değil aşağıda online olanların isimleri gidip geliyor.az önce sen yoktun listede mesela
ben bu hiçbişi anlamadım desem yeridir...vallahi cok panik oldum neden mi o gün yaşadıgım o agrıdan dolayı 14 .günüm sabahı olüyordum agrıdan hiç böyle bişey yaşamadım önceleri ya resmen adet olucak gibi sende catlama oldugunda agrı oldumu
vay beee enerjiye bak maşallah bacımwoooooooooooooowwwwwwwwwwww hoşbulduk baby![]()
tamam arkadaşım istediğin yardım olsun lafı olmaz aşk olsun yaaa nereye geliyorum ama nerde oturuyorsunvalla gel kolaysa beraber başımıza gelsin diyim bende 🙂 yardımmmmmmmm istiyorum
hadi yaaa waay canıma niye gözükmüyomki profilime baktım sadece...neyse çıkarım zaten artıkhg sammy haa
izgilim dentnursenin panikliğinden değil aşağıda online olanların isimleri gidip geliyor.az önce sen yoktun listede mesela
heeeh gülüm şöyleee yaaaaa sen sadece bol bol çalış mümkünse sabah çalışın gün aşırı olurmu...öyle 2 günde bırakmaevet incir güzeli cok haklısın ben cok kaptırdım kendimi kocama söyleyicem benii yarın gezmeye götürsün yaaa sıkıldım ist gideriz gezeriz giyordu gidicem sanırım kafam dağısın haklısın canım cok erken daha
ahanda kıııssss eccik profilime kadaaaan gitmiştim onumu görmüş topik bak bak bakahanda bu konuyu meryemim dogru söyler yoktun gittin diye yazmadım bende aaaa bak beni şava şuva yaptın incir güzelim benim