öyle canım yaa şimdi izgilime dua ediyom hayırlı haberlerle gelsin inşallah..nolsun cnm yaa işte çok şükür iim sağlık olsun tabiki en önemlisi o bugün gerçekten haberler üzücü ama biz bilemeyiz şer sandıklarımızda da bi hayır vardır mutlaka
ah canım ya varya bende geçen ay şu belirti bu belirti diye diye kendimide kocişimide bunalttım sonunda hüsrana uğradım belirti aramak bizi çökertiyo maaleseffyolculuk falan yapmadımda çok kafaya taktım yerleşme kanaması mı yok kasığım da ağrıyo yok belimde ağrıyo ay kirpiklerimmi değişmiş vs derken stres yaptım demekki 😕 yooo herşey Rabbim'den ondada vardır bi hayır üzülmem saol canım...

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ADAYLARI ANNE
2010 ADAYLARI ANNE
hayırlısı becanım napalım yeni gün yeni umut yaşamak böyleee...ay sorma kız bende anlamadım ona sinir oldumya zaten
kısss ben sevilayımmsıla arkadaşım merhaba bu arada ilk defa yazıyoruz sanırım birbirimize bende bu ay klomen kullandım ilk 14 gün felaket sağ kasıkta agrım oldu 13 dr gitmiştim catlama iğnesi istedim hatta vermedi kendi haline bırak dedi yanlız sen 2 gün cok iyi calış dedi yaptım dediğini calıştım ama o calışmanın sabahı agrım cok oldu şimdi iyi sayılırım ama sag kasık devamlı şiş gibi farklı yanı bel agrısı var birde
bir numaralı takipçilerindenimm
kıss geçmişe bakmadın galiba bir iki sorun yaşayınca isim değişikliğine gittim🙂inşallah canım yaa bende dua ediyorum Rabbim inşallah hayırlısını nasip eyler ve mutlu gelir ne zman gidicekti doktora yarınmıöyle canım yaa şimdi izgilime dua ediyom hayırlı haberlerle gelsin inşallah..
ohhh ohhhöyle valla bu durumun en iyi tarafı şu olacak yani gelen kırmızılarsa haziran 12 de tatile çıkıcaz bu durumda önümüzdeki ayın 5 inde olucam ve tatile temizim 😀 poliannacılık yapiim en güzeli bu ....
tatilin keyfini çıkarmaya bak benim arkadaşlardan 2si tatilden hamile döndü orada hiç umarsızca keyfe baktıkları için stres yok ve bebek var oldu🙂 i,nşallah sende öyle olursun
canım şimdiki doktoru ilgisiz kalınca izgilde yarın özele gidicem dedi malum devlettekiler pek ilgilenmezler ya oda kafam rahat olsun diye gitcem dedi dua edin dediinşallah canım yaa bende dua ediyorum Rabbim inşallah hayırlısını nasip eyler ve mutlu gelir ne zman gidicekti doktora yarınmı

ohhh ohhhtatilin keyfini çıkarmaya bak benim arkadaşlardan 2si tatilden hamile döndü orada hiç umarsızca keyfe baktıkları için stres yok ve bebek var oldu🙂 i,nşallah sende öyle olursun
![]()