sılam_nisa
Hamiş Melek
iiiiii geceler tatlı melekk tatlı rüyalaarrrrii gec kızlar ben kaçtımm uykum geldii yatiim artık yarına herkes güzel ve hayırlı haberlerle burda olur inşallahhh aeolunnn

iiiiii geceler tatlı melekk tatlı rüyalaarrrrii gec kızlar ben kaçtımm uykum geldii yatiim artık yarına herkes güzel ve hayırlı haberlerle burda olur inşallahhh aeolunnn

ha ha ha hahayırlısı becanım napalım yeni gün yeni umut yaşamak böyleee...
kısss ben sevilayımmbir numaralı takipçilerindenimm
kıss geçmişe bakmadın galiba bir iki sorun yaşayınca isim değişikliğine gittim🙂
allahım yaaa adını ne zaman değiştin ben bilimiyorum okusamda unutum belki ne oldu ki canım değişiklik yaptın sen neler yaptın kuşum nekadar ver adetineii gec kızlar ben kaçtımm uykum geldii yatiim artık yarına herkes güzel ve hayırlı haberlerle burda olur inşallahhh aeolunnn
benim daha var yaa 26sında (inşallah gelmeyecekha ha ha haallahım yaaa adını ne zaman değiştin ben bilimiyorum okusamda unutum belki ne oldu ki canım değişiklik yaptın sen neler yaptın kuşum nekadar ver adetine
)
bide incir yiyom bide bal+çörek otu+tarçın karışımı ayyy çok şey yapıyom demi
bebek bu ay bu çabaya dayanamaz gelir herhalde
iii gecelerr tatlımmm yarın görüşürüzzzkızlar herkeze iyi geceler yarın allahın izni ile görüşürüz öpüldünüz kocaman canlarım arkadaşlarım

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ADAYLARI ANNE
2010 ADAYLARI ANNE
iii geceler dileğimm hayırlı haberlerle gel emi..bende seni öpttmmsevilaycım bizde yatalım bari 🙂 saat 1 olmuş yarın 9:50 ye aldım hastaneden randevu anca toparlanıp yatarım ben, çok öpüyorum seni iyi geceler canım....

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ADAYLARI ANNE

2010 ADAYLARI ANNE