kızlar ben yine çıkmak durumundayım🙁
size iyi sohbetler
size iyi sohbetler
cok güzel gecti yaaa amcalarimi halami teyzemi hepzini gördüm, bide kocamin sülalesi var tabii.... Havada cok güzeldi... sayili gün geldi gecti..![]()
çok istiyorum zaten girmeyi aklım sizlerde oluyo takip ettiğimden beri kaç kişi hamile kaldı çok mutlu oldum sizlerle birlikte
maşallah herkez burda moraller nasıl kızlar
tam zamanı olacak 12. hafta.ben de o hafta istiyordum.ama anneme gideceğim için 11. hafta yapacam.o yüzden sordum o gün 10+ 3 mü 10+5 mi olacak acaba diye.5 olursa 12.haftaya daha yakın oluraaa ne güzel canım, doğru yaaa çok heyecan verici... inşallah sonucun mükemmel çıkar. inşallah bebişin çok iyi gelişmiştir. benim doktorum da bir sonraki ay geldiğinde testini yapalım dedi. yani 5 haziranda, o zaman allah nasip ederse 12 haftalık olacağız.

tam zamanı olacak 12. hafta.ben de o hafta istiyordum.ama anneme gideceğim için 11. hafta yapacam.o yüzden sordum o gün 10+ 3 mü 10+5 mi olacak acaba diye.5 olursa 12.haftaya daha yakın olur![]()
tam zamanı olacak 12. hafta.ben de o hafta istiyordum.ama anneme gideceğim için 11. hafta yapacam.o yüzden sordum o gün 10+ 3 mü 10+5 mi olacak acaba diye.5 olursa 12.haftaya daha yakın olur![]()
evet hepiniz çok sıcak insanlarsınız pembe dizi gibi takip ettim sizleri en başından itibarende okudum tüm yazdıklarınızı sen hamilesin galiba