kızlar selam herkes iyi mi..
selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın? nasıl gidiyor
kızlar selam herkes iyi mi..
valla biraz heyecanlıyım tatlı arkadaşım..20 si 21 i yaklaştıkça biraz heyecanlanıyorum..yüksek ihtimalle yoktur bişi ama..elimde değil işte yine de bir umut belirti bekliyorum🙂selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın? nasıl gidiyor
evet ben her ay öyleyim kurtlduguna sevindm ins bende takıntı yapmam bu arada sen kaç aydr bebek düşünüysnne söylesem boş. ben pek tecrübeli değilim o konulard.
ama sana tek tavsiyem, kendini fazla dinleme. sonra benim gibi paranoyak olursun🙂
valla zor kurtuldum b u durumdan yaaa. çok şükür şimdi iyiyim.
MRS.M.
sen neye üzüldün tontişim benim..üzülme sen..
valla biraz heyecanlıyım tatlı arkadaşım..20 si 21 i yaklaştıkça biraz heyecanlanıyorum..yüksek ihtimalle yoktur bişi ama..elimde değil işte yine de bir umut belirti bekliyorum🙂
evet ben her ay öyleyim kurtlduguna sevindm ins bende takıntı yapmam bu arada sen kaç aydr bebek düşünüysn

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

inşşş olur inşş herkesin olur baslarda test almaktan eczane zengin olmustu bende alstm ama bu seferde kendimi dinlyrm dualarm seninle sabırsızım inş ugurlu gelirimm22 ay. Temmuzda 2 yıl olcek yani
https://www.meleklermekani.com/bi-dakka-acayip-bi-fikrim-geldi/173331-tumm-cikolata-severleri-bekliyorum-bakin-ne-faydaliymis.html bekliyorum ama gelin mutlaka