sılam_nisa
Hamiş Melek
Selammm!!!!!!!kimler varmışş???
selaam canım ben varım galıba tek:::::::🙂nasılsın?Selammm!!!!!!!kimler varmışş???
[ı][sıze=4]iiiyim canım geç gördüm kusura bakma sen nasılsın?[/sıze][/ı]selaam canım ben varım galıba tek:::::::🙂nasılsın?
ıdare ederım canım kasıklarım agıryo cok onun harıcınde ıyıyım aslında....[ı][sıze=4]iiiyim canım geç gördüm kusura bakma sen nasılsın?[/sıze][/ı]

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

Senin son 3 günün demi?ah canım inşallah yüzümüzü güldürecek haberlerle gelirsinıdare ederım canım kasıklarım agıryo cok onun harıcınde ıyıyım aslında....

evet canım son 3 gun..... ınsallah canım cok akıntım var su gıbı gelıyoooo daha oncekınde de boyle olmustu suphelenmıyor degılım dogrusu..hayırlısı bakalım....Senin son 3 günün demi?ah canım inşallah yüzümüzü güldürecek haberlerle gelirsin![]()
Daha önceki derken canım?senin ikinci mi olcak?şey ben daha önce seninle yazışmadım galiba azcık hikayeni özetlermisin rica etsemevet canım son 3 gun..... ınsallah canım cok akıntım var su gıbı gelıyoooo daha oncekınde de boyle olmustu suphelenmıyor degılım dogrusu..hayırlısı bakalım....