bende günde 1 tane falan yiyrum

ayyy hadi canım inşallah bi sorun yaşamazsın görürsünüz belki keseyigünaydın kızlar nasılsınız bakiyim bugün.benim için dua edin bugün doktura gidecem bebegin durumuna bakacagız inş bir sorun yoktur yaaa.kızlar desteklerinizi bekliyorum
ayy cnm kıyamam sana allah yardımcın olsun cok üzüldüm şimdi bundada vardır bir hayır gülüm canını sıkma allah sana ve eşine ömür verdiği sürece o bebiş yine senin göbüşünde olacaktır bitanem.dualarım seninle gülüm cok gecmiş olsunkızlar bu gun maf oldum sanırım bebeği duşururuyorum cok kanamam oldu buyuk buyuk parca lar duşuyor cok kanamam var bu gun gebelık testı aldım bu durumda cıkarmı bebek duştuyse yapmadım cok kotuyum akşamdan buyana ağlıyorum cok uzgunum ıkıncı duşum bu allah kımseye yaşatmasın
inşallah hepimizekaynatip suyu iciliyor diye duymustum ben... ama yenilincede olur herhalde.. insallah vesile olur bize bu incirler![]()
hayırlı cumalar cnm.hadi hayırlısı inş bebiş annesine tutunmuştur.dualarımız seninle cnm bu güzel gündegünaydın kızlar...
benim kırmızılar henüz gelmedi. inallah gelmeyecek🙂
dr bana aşılama sonrası vajinal jel vermişti (döllenme olursa tutunsun diye), dün akşam onu okudum.
henüz jel bugün bitti ve regliyi 2-3 gün öteleyebilirmiş.
o yüzden beklemeye karar verdim.
Pazartesi günü sizi haberdar ederim.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
Hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum🙂
Hayırlı cumalar olsun!
hayırlı cumalar cnm.hadi hayırlısı olur inş şu güzel günde bütün dualarımız seninle inş bebiş annesine sımsıkı tutunmuşturgünaydın kızlar...
benim kırmızılar henüz gelmedi. inallah gelmeyecek🙂
dr bana aşılama sonrası vajinal jel vermişti (döllenme olursa tutunsun diye), dün akşam onu okudum.
henüz jel bugün bitti ve regliyi 2-3 gün öteleyebilirmiş.
o yüzden beklemeye karar verdim.
Pazartesi günü sizi haberdar ederim.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
Hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum🙂
Hayırlı cumalar olsun!

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI