Burada ayyüzlü isminde bir arkadas var.O fransadan türkiyeye gelin gitmis.Sende türkiyeden fransaya gelmissin🙂O da fransayi cok özlüyordu.Herkesin büyüdügü yer tabii🙂Ben bordeuxdayim.evet gordum eiffel kulesini guzel.ins sende gelirsn bigun buralara
Nereye gitimmi?Anliyamadim😕.Benim icin zorunlu esim vatandas.ama dili ogrenmem mecburi.sen de gittn mi hic
Bence fransanin iklimi,dogasi almanyadan daha güzeldir.Inanirim abinlerin begendigine.Belki deniz de yakindir size?Sen hic almanyaya abinleri ziyarete geldin mi?Bordeux guneyde kaliyo.iklimi cok guzel ama.benim abimde almanyada yasiyo gecen yaz tatile geldiler cok begendiler
Evet oyle insan alisinca.benim esimde on yil fala' oluyo burada turkiyeye gidince burayi cok ozluyo
Canim benim dil kursuna gitmeme gerek yoktu cünkü burada dogdum.Almancamla türkcem asagi yukari esit.Esinde fransa dogumlu degil demek.O ögrenebilmis mi bari fransizcayi?Bende cift vatandasim.Dil kursuna gittn mi sen de
Insallah canim,sagol cok misafir perversin🙂Abinlere gelince bende bize beklerim🙂Fransaya göre burasi biraz serin olur sanirim.Ins nasip olurda gelirsen beklerim buralara da.evet ben de geldim oraya.aslinda almanyada cok guzel ben de aksine almanyayi cok begrndm