eeee bu fotodaki sensen geçenki fotodaki kimdi bacııım
waaay canına
hoşgeldin canııım
geçenki foto nasıldiki canım? bu en yeni en son halim valla iki gün önce çekilmiş taze fotooo
eeee bu fotodaki sensen geçenki fotodaki kimdi bacııım
waaay canına
hoşgeldin canııım
Hosgeldin pirensescim🙂Nasilsin canim?Biz iyiz gördügün gibi😀selam kızlar kocuşko gelmeden accık urayım dedım nasılsınız
hımmm ben gormüştummm senı foto gozluk yoktu saclar arkadageçenki foto nasıldiki canım? bu en yeni en son halim valla iki gün önce çekilmiş taze fotooo
Kiss yazdim ya bilmiyorum nasil yapildigini🙂Ögrenir ögrenmez söz🙂yaaa hadi amaaaa
lara
pirenses sizde hadiii
ıyı olmaya calışıyorum canım dun dk gıttım bebek duşmuş kurtaja gerek yok dedı yıne tedavıye devam dedı yıne kılomen verdı bal tarcın corek otu karışımı ac yenıyor gunde kackere denedınmı senHosgeldin pirensescim🙂Nasilsin canim?Biz iyiz gördügün gibi😀
canım benim bılserda foto yok nerden koyumm kızzzyaaa hadi amaaaa
lara
pirenses sizde hadiii
yok bacım çalışmadım kendi tarlamız severim bağ bahçe işini lojmanın kenarına bili küçüçük bahçe yaptıııımhoş bulduk kızz bu senmısın kapalımısın tarlada ne zaman calıştın sen bacımmm:meri::meri:
ayyyyy canım benim pembiş pembişim sadece biraz mal mal bakmışım hhheehheeeekız yerim ben seniiiii
şirineee
wooow 2side güzel bacım maşallaaaaahgeçenki foto nasıldiki canım? bu en yeni en son halim valla iki gün önce çekilmiş taze fotooo
waaay canına bi fıstık dahaişte ben🙂