Azade, umutsuz_reyhan_ tweety -------- Hosgeldiniz
cici anne hoşbulduk kuzucuğum....
Azade, umutsuz_reyhan_ tweety -------- Hosgeldiniz
tşkler canım .. bu arada sende hamişsin sanırım nasıl mutlu oldum anlatamamm seni tebrik ediyorum allahım başa kadar sürdürsünAzade, umutsuz_reyhan_ tweety -------- Hosgeldiniz
............................................canım dün ve ondan önceki gün 36.3 36.2 idi..
bugün sabah 7.30 da ölçtüğümde ateşim 36.7 çıktı.....
Bende iyim canim🙂Oo masallah bayagi büyümüstşk canım benim tşk iyidir seni sormalı 20+3 haftalığız ... 🙂 şükür herşey iyi ve güzel geciyor hamişliğimiz 🙂 evte canım ya forma giremiyordum iş nedeniyle epey yoğundum aaa tabi sorcan canım burası sohbet yeri değilmi ahhh sen bizi önce görsen neler kaynatırdık kızlarla neler konuşurduk 🙂 tanısırıs canım benim![]()
iz😀Allahim saglikli sekilde kucagina aldigin günleride gösterir insallah.
azadeciğim daha bi 10 gün falan var regline o zaman de mi?............................................
biz canım 20+3 haftalık olduk 🙂 maşallah canımm 12. haftadan sonra gebeliğin riskli günlerini atlatmış oluyosun 🙂 birdahaki kontrolun ne zaman? o zaman cinsiyetini öğrenebilirsiniz ben 14. haftamda öğrendim .. bulantı yönden şanslıydım cnm hiç öyle sorunla karşılaşmadım 🙂 ee canım ufak tefek olcak o kadar ama inan bunlar tatlı ağrılar 😉 elbette bitanem önce bebek sen kendine dikkat et gerisi önemli değil 😉11+2 bugün.senin kaç haftalık.iyi gidiyor.bazen bulantılı bazen normalama hep bel ağrılı geçiyor.memnunum halimden yine de olacak o kadar diyorum yeter ki bebiş sağlıklı olsun da de mi canım?
tşkler canım .. bu arada sende hamişsin sanırım nasıl mutlu oldum anlatamamm seni tebrik ediyorum allahım başa kadar sürdürsün