evetttttttttttt:d meryem değil smim bu arada bu çıktı ortaya
evetttttttttttt:d meryem değil smim bu arada bu çıktı ortaya
Sagol cadim🙂Darisi sana insallahanladım canım ısmıyle cok yasasın saglıkla yasasın oglusun ınsallah guzel ısım....

evleniyormuş düğüne 1 hafta kala haber veriyormuş :meri:

Allah iyiliginizi versin kizlar yawevleniyormuş düğüne 1 hafta kala haber veriyormuş :meri:
Benim oglusum annesinden habersiz birsey yapmaazz😀Saka bir yana kizlar,valla olurmu olur
Allah iyiliginizi versin kizlar yawBenim oglusum annesinden habersiz birsey yapmaazz😀Saka bir yana kizlar,valla olurmu olur
![]()

Amiinn canim🙂Sagolasin,Allah razi olsun senden emi?Su mübarek günde hamile agzinla ne güzel dua ettin tatlim benim🙂Allahim isteyen herkese nasib etsin insallah.tatlıcadım laram Allah size isim arama telaşesi yaşatsın e mi?laram senin 2 telaşe olur tabi 🙂
Cok haklisin canim,sana sonuna kadar katiliyorum.Aslinda büyükler büyüklügünü bilip siz bilirsiniz cocuklar demeli.Esim benim anneme babamada sormustu,onlar öyle demisti mesela.ben meryem afra dedim eşim meryemi beğendi elif meryem olsun dedi.elif yeğenimin ismi oyüzden başta istemesem de ne de olsa o da onun hayaliydi diye tamam dedim.bi başkası deseydi elif ismini kabul etmezdim yeğenim elif diye ama eşimin hakkı var onun da çocuğu çünkü.başkalarından gelen isim tekliflerini değerlendiririm ama başkasının verdiği kararlara en sevdiğim sim bile olsa yok derim.benim çocuğum çünkü başkası karar veremez
Peki ismin nee😀 meryem değil smim bu arada bu çıktı ortaya
Bugün merakliligim üstümde:meri: