izgillllllllllll tazelermısın lısteyı canım?
ayyy canım benim etmezmiyiz inşallah nur topu gibi 2 tane yumurtan olur inşalllaaaaaaahaynı benim perşembe günü gidince yumurta varmı diye bakıcak inşallah vardır benim içinde dua edin
wooww tamam kuşum yazdım bi kenara o saatlardebi aksilik çıkmazsa afyona doğru yollanmış oluruz arabada hem senin hemde kendim için okurum inşallahcumartesı sabah.....saat 9 da......🙂
sagol canım benım....ayyy canım benim etmezmiyiz inşallah nur topu gibi 2 tane yumurtan olur inşalllaaaaaaah
wooww tamam kuşum yazdım bi kenara o saatlardebi aksilik çıkmazsa afyona doğru yollanmış oluruz arabada hem senin hemde kendim için okurum inşallah
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

amin inşallah arkadaşım teşekürlerayyy canım benim etmezmiyiz inşallah nur topu gibi 2 tane yumurtan olur inşalllaaaaaaah
wooww tamam kuşum yazdım bi kenara o saatlardebi aksilik çıkmazsa afyona doğru yollanmış oluruz arabada hem senin hemde kendim için okurum inşallah
aaaaaaaaaa ciddimisin hadi yaaaaaasagol izgilimmmm....sehnazda regl olmus.....saglık olsun ınsallah guzel haberle gerı döner bızlere....
canım sabah bılgemelek lısteyı tasımıs sehnaz vardı lıstede.... ama yenıledıgı lıstede yoktu anlasıldıkı olmus....aaaaaaaaaa ciddimisin hadi yaaaaaa
sen nerden öğrendin bacım öyle bende bilgemelek gelsede sorsam diye düşünüyordum
hay Allah yaaaaa