hoşgeldin canım.
hoşbulduk ranagülcüm nasılsın canım? büyük gün gelmiş okudum, rabbim yardımcın olsun inşallah tutar canım
hoşgeldin canım.
ıyıyım canım bulantılarıda gecer ınşallh hersey yolunda gıderhoşbulduk pirenses nasılsın
evet kuşuuuum yaaaaaaa hheehhheee konu komşu ne varsa topladık bugün hasılat iyi...iyi iş çıkardık hheehheeebakkkkkkkkkkk izgilllllllllllll bı cagırdım kızlar gelmeye basladıııı acılısı bız yaptık devamı gelır ınsallahhhh ay nasıl bıseyse bu duygu ınsan hakkaten özluyo dımı ama🙂
aman ıyı olun canım.... olsun bulantılar gecıcı kı sen bu konuda sabırlısın canım azkaldı bu bulantılı gunlerde gececk ınsallah....bugun gırdıgımde buraya sırayla kızların ısımlerını yazmıstım gecmıs sayfalarda var senın ısmınde varrrdıııı oyuzden cagırdım dedım hemşommmm....bı nevı telepatık sayılır gercı bu da🙂hoşbuldukkkkkk 🙂 iyiyiz tatlım sizler nasılsınız bakalım.... bir kaç gün gelemedim özledim valla sizleri
eveeetttt 🙂 tamam ye canım benim, hazır göbüşüm biraz büyüdü...
iyiyiz canım, biraz bulantılar var ama idare ediyorum. hadi yaaaa artık telepatik yöntemler kullanıyoruz bazen 🙂 evet içine doğmuş.. sen nasılsın canımm
evetttt allah ıyılıgını versın canım senın su sözlerın yokmuuuuu benı gulduruyooooo keyfım gelıyo yoksa bıle......evet kuşuuuum yaaaaaaa hheehhheee konu komşu ne varsa topladık bugün hasılat iyi...iyi iş çıkardık hheehheee
evet canım özlemezmi insan 2 gündür net yoktu kudurdum evde ayyy iyiki varız yahuuuu
amiiiiin gülün inşallaaaahçok sağol,Allah razı olsun canım.dualarınızı eksik etmeyin canım.hepimize Rabbim hayırlı evlatlar versin tez zamanda.
oyyyyy canııım bizde sizleri özledik eeee teyzelerinin gülü nasıl keyfi yerindemi onunda kaç haftalık oldunuz şimdihoşbuldukkkkkk 🙂 iyiyiz tatlım sizler nasılsınız bakalım.... bir kaç gün gelemedim özledim valla sizleri
canımsın yaaaa Allah hepimizin iyiliğini versin kuşuuumevetttt allah ıyılıgını versın canım senın su sözlerın yokmuuuuu benı gulduruyooooo keyfım gelıyo yoksa bıle......
tamam canııım irtibatı koparmayalım gir yine olurmu yavyuuuumhaydın kızlar ben cıkıyom allaha amanet olun sonra gelırım
ıyıyım canım bulantılarıda gecer ınşallh hersey yolunda gıder
aman ıyı olun canım.... olsun bulantılar gecıcı kı sen bu konuda sabırlısın canım azkaldı bu bulantılı gunlerde gececk ınsallah....bugun gırdıgımde buraya sırayla kızların ısımlerını yazmıstım gecmıs sayfalarda var senın ısmınde varrrdıııı oyuzden cagırdım dedım hemşommmm....bı nevı telepatık sayılır gercı bu da🙂
ınsan özluyo hakikatennnn