yazacak tabı hamış degılmısın emınecımmmmm🙂 hosgeldın nasılsın bakalım anlat ne var ne yok gıttınmı tekrar doktora yada test yapıldımı tekrar degerlerın ne durumda anlat canım bakalımayyyy bendede hamis melek yaziyorrr ...
yazacak tabı hamış degılmısın emınecımmmmm🙂 hosgeldın nasılsın bakalım anlat ne var ne yok gıttınmı tekrar doktora yada test yapıldımı tekrar degerlerın ne durumda anlat canım bakalımayyyy bendede hamis melek yaziyorrr ...
hosgeldın laracım.....ben ıyıyım sen nasılsın?Günaydin sekerleerr🙂Nasilsiniz bakiimm?
Cok sükür canim,bende iyim.Birazdan disari cikacagim.Birkac dakikaliginada olsa ugramadan edemedim🙂hosgeldın laracım.....ben ıyıyım sen nasılsın?
ıyı bakalım canım.....Cok sükür canim,bende iyim.Birazdan disari cikacagim.Birkac dakikaliginada olsa ugramadan edemedim🙂
Hosbuldum gülüm🙂Nasilsiniz bakim bebisle annesi?hg laram 🙂
inşaallah tatlımcadım.hg taze hamiş emine.lovely merhaba
yazacak tabı hamış degılmısın emınecımmmmm🙂 hosgeldın nasılsın bakalım anlat ne var ne yok gıttınmı tekrar doktora yada test yapıldımı tekrar degerlerın ne durumda anlat canım bakalım
Günaydin sekerleerr🙂Nasilsiniz bakiimm?
Masallah masallah,taze hamisimiz süpermis😀Inandinmi simdi hamis olduguna deli kisss😀hb canim. allah hastanisa acil $ifalar versin. memlekete artik bebisinle gidersiniz.
hd canimm, ayyy duramadim cumartesi bidaha test yaptim. Pozitif.... Cuma gitmistim doktora, kesecik hatta kesecikcikciki yani kücük bi siyahlik gördü, mühtemelen budur dedi. cuma bidaha gitcem.. kan falan aldi iste... cumayi iple cekiyorum 🙂)
Günaydin larammm, ben ufak tefek seyler disinda süperim.... sen nasilsin canim?
hb canim. allah hastanisa acil $ifalar versin. memlekete artik bebisinle gidersiniz.
QUOTE]
evet inşaallah.2 yıl olacak o zaman.iyi olsun da hastamız gitmesem de önemli değil.ama çok bunaldım ben de.orda dinlenirim diyordum bi de.hayırlısı olsun bakalım.
iyiyiz teyzesi.yuvarlanıp gidiyoz.Hosbuldum gülüm🙂Nasilsiniz bakim bebisle annesi?sen nasılsın