selam tekrar bağlantı gitmişti benim
Valla eminecim, tabiki bu gibi sorular aklına geliyordur, ama çok düşünmemeye çalışsan daha iyi olur bence, yani zamanı gelince hepsini öğreneceksin nasıl olsa, nasıl bebeğinin gelmesini sabırla bekledinse gelişmeleri de sabırla beklemelisin, kulaktan dolma veya okuyorak birşeyler yapmaya sakın kalkışma, dr.unun sözünden çıkma ve akışına bırak böyle daha mutlu olursun inan bana canım..
iyiym bugün çok gerginim sen nasılsınSlm yağmur hoş geldin naber...
yok canim, ben derdim birsey yapmak deyil sadece bilmek 🙂)) zaten doktorum cok süper bi kadin onun dediginden $a$mam ... ilk haftalarya... ne yapcami $a$iriyorum 🙂
iyiym bugün çok gerginim sen nasılsın
Haklısın canım ilk zamanların şaşkınlığı oluyor tabikide, kısa da sürse bir hamilelik serüvenim olmuştu, güzel heyecanlar canım yaşa doya doya..
bişey yokta bilmiyorum strese giriyorum galiba sende dikkat et fazla yorma kendineHayırdır yağmurcum bir sorun yoktur umarım, valla ben işte normal hayata dönmeye çalışıyorum ama karın ağrılarım pek izin vermiyor..
Bugün biraz cam sileyim dedim ama nefes nefese işte..
sagol canim. Insallah birdaha bu sefer uzzzuuuunn bi serüven ya$arsin, söyle 9 ay 10 gün kadar...