herkese merhabaaaaa güzeller ne var ne yok bakalım
H. geldin şirinecim, nasılsın ?
herkese merhabaaaaa güzeller ne var ne yok bakalım
Aa sahi mi diyon kiss?O zaman benim ameliyat tarihim yaklasti demektir.Ayy hayirlisiyla insallah...
hoşbuldıuuuuuuuk canım benim iyiişte evde günü geçirmeye çalışıyorum aaaaaa senin eşindemi tip 1 diyabet...benimkide günde kaç inşülin kullanıyorsunuz biz geçen sene 4 tane kullanıyorduk şimdi ise çok şükür 1 tane kullanıyoruzİZGİLLLLLLLL!!!!!!
hoş geldinnnnnnnn!!!!bizden iyilik canım sen napıyon bakalım?
olsun sen istediğin kadar ben dinlerim canım mutlu haberlerle dolsun topiğimizzzz 🙂)ahh bi görsem, artik yarin cenemden kurtulamassiniz...... doktor belki bebeyide görürüs demisti gecen hafta.... ayyyy hemen yarin olsun....
iyiyim taze annecik ooyyyyy sen nasılsın pardon siz nasılsınız geçmişe bakmadım varmı bi değişiklik yaaaa burda hava çok kötü heryer karardı şimşirikleee çakıyo kaybolursam bilinki elektrikler gitmiştir
olsun sen istediğin kadar ben dinlerim canım mutlu haberlerle dolsun topiğimizzzz 🙂)
sagol canim benim, darisi tüm istegenlerin basina ama önce bu topikteki isteyenlerin basina.....
oyyyyyyyyyyy canımıniçisin sen yaaaa çok özledim seni bugünde göremeseydim özelden tacize başlıyacaktım heeeeeVaaayyy Izgil hanimcim,siz buralara ugrarmiydiniz?Nerdesin kiss?Seni yaramaz senii😀
Nasilsin minik kusum,iyimisin?Sonunda karsilastik ama cogu zaman oldugu gibi son dakikada🙁Cünkü cikmak zorundayim.Hepinizi öpüyorum sekerler.Allaha emanet olun hepiniz...
ooyyy hoşbulduk gözümün bebeeee nasıl oliiim işte c.tesi randevum var ona odaklanmış vaziyetteyimH. geldin şirinecim, nasılsın ?
iyiyim canım seninde ağrının az olduğunu okudum çok şükür atlatıyosun canım hep iyi ol benim enerji depomsun🙂🙂🙂H. geldin fıstık sağol sen nasılsın ?
canım nasıl yani tıp1 diabet hep aynı dozdur sabah öğlen akşam ve gece saat 9da vuruluyo bu değişmezki seninki kaç yaşında diabet olduğunu öğrenmiş?hoşbuldıuuuuuuuk canım benim iyiişte evde günü geçirmeye çalışıyorum aaaaaa senin eşindemi tip 1 diyabet...benimkide günde kaç inşülin kullanıyorsunuz biz geçen sene 4 tane kullanıyorduk şimdi ise çok şükür 1 tane kullanıyoruz