sılam_nisa
Hamiş Melek
Rabbim hepimizi güldürsün inşallah canım yaaa!!!Çok yaşa sen emi güldürdün beni 😀 Allahta seni güldürsün, patlasın anasına satim![]()
ohhh ohhh çatlasın yumurtalarr ohhhh ohhhh

Rabbim hepimizi güldürsün inşallah canım yaaa!!!Çok yaşa sen emi güldürdün beni 😀 Allahta seni güldürsün, patlasın anasına satim![]()

üstüne görme olmasinn..... hadi insallah![]()
canımm benimm inşallah yerleşme kanamasıdırrr inşallllahhhh aklıma başka bişey gelmiyo Allahımm inşalllahh meleğini göndermiştir!!!
bilmiyorum kızlar ya kafam çok karıştı.bakalım hayırlısı olur inş.canım benim hamiş kalmadan önceki ay öyle olmuştu....oay öyle lekenlenme sonunda hasta oldum..sonra o en son hastalıgımmış begersem
bilsedim tadını çakrırdım
onun üstüne hamiş kaldım anlican......
![]()
hb. kızalar.kafam karışık olduğu için konuya direk daldım kusura bakmayın.
kıslarrr benimm kociş acıkmışş ben çıkıyorummm Allaha emanet olun sizleri çoook seviyorumm öpt.
🙂
bence yarın sabah ilk işin ateşini ölçmek olsun eğer yüksekse kesin hamilesindirkızlar size bişey soracağım ya.kafam çok karıştı.dün reglimin 28. günüydü ve öğlen eve geldiğimde çamaşırımda hafif kahverengi lekelenme gördüm tamam regl oluyom dedim tuvalete gittim peçeteye de hafif pembe 1-2 damla leke geldi..pet taktım.bu öğlene kadar bişey gelmedi.ve yine bugün eve gelince 1-2 damala kahve leke vardı.bugün reglimin 29. günü.yani reglime 1-2 gün var.daha önce reglden önce lekelenme yaşamazdım.bu ne olabilir kızlar?
Hadi bakalım hayırlısı canım, hamile olma ihtimalin var evet.. reglin geçti yani şu durumda öyle mi..
aha nereeee yahuuuu gel yine sana bişi sormuştum daha onu cevaplamadım hııımmmmm gel olurmu kuşuuuuuuuum öpüyorum bizde seni çooooook sefiyoooozkıslarrr benimm kociş acıkmışş ben çıkıyorummm Allaha emanet olun sizleri çoook seviyorumm öpt.
🙂
kıslarrr benimm kociş acıkmışş ben çıkıyorummm Allaha emanet olun sizleri çoook seviyorumm öpt.
🙂