ayşegülü öldürmeyin
öldürmeliyim başka yolu yok.çünkü beni meraktan öldürdü.sinirimi başka türlü boşaltamam ki

ayşegülü öldürmeyin

Canim o kontrolü normal jinekologlar yapmiyor.Uni Kliniklerin Gerinnungsambulanz diye bölümleri oluyor.Dr una söyle orasi icin sana Überweisung versin.sagol canim . doktorla bidaha konu$im. Söyledim doktora, 100% garanti tabiki veremem ama olasilik cok az sende dedi... ben yinede senin dediginine sorim bi..
ayşegülü öldürmeyin
Canım h, geldin nerelerdesin sen yaaa, özlettin valla...
dün teyzem doğurdu oğluşu oldu
ben küsüm sana bebeğim de küs.çatlattın sen bizi meraktan kızım yaa.neyse neyse madem geldin barışalım yineöldür meleğim nasılsın bebiş nasıll bakimm canım feda sana kıss
sabah isyan ettim herkes geldi bugün he he he ne güzel
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ADAYLARI ANNE

2010 ADAYLARI ANNE

bende gelebilirmiyim:fırtına:

mrs.m cozy şehnaz sammyha daffodil dentnurse hadi siz de gelinCok haklisin canim.Cocuklar dogmadan öncede sonrada fedakarlik kismi hep bizlere düsüyor.Erkekler daha katı oluyorlar canım biim yaşadıklarımızı tam alayamıyorlar, valla benimkide zaman zaman çok etkilendin bırak artık falan diyor ama genelde anlayışlı, gezmek falan istediğimde hemen götürüyor en azından...
Etkiler tabikide canım ama yinede onlar bizim gibi değil duygusal değiller, bu açıdan düşünüp empati kurarak yaklaşmak lazım onlarada ne yapalım yine fedakarlık kısmı biz kadınlara düşüyor malesef hep..
Ne aramamasi tatlim?Ask olsun.Profiline yazdim senin,cevap yazmadi hic.Sonra sabahlari kisacik buraya ugrayip selam veriyon ondan sonra kaciyon.Sana cevap yazdigimi görmüyon bile.Tam sopaliksin yaw😀anne sen beni aramıyon bak ben seni arıyom