izgil85
Hamiş Melek
kim kesiyor benim lalezarımın netini heee kim kim kim aga kimH. geldin canım benim,
offf y herkes geldi benim netim kesilecek birazdah bu adalet mi yaaaaaaaaaaaa
kim kesiyor benim lalezarımın netini heee kim kim kim aga kimH. geldin canım benim,
Daha iyiyim canım benim sağol, alışıyoruz işte ne yapalım....
H. geldin canım benim,
biz iyiyiz maşaallah bugünlerde.mimozaçiçeğinin bebeğini Allah ona bağışlasın.inşaallah bişey olmaz.benim de mrs.min de kanaması oldu.şükür bi,şey olmadı
canımın içi küsebilir miyiz hiç?biraz trip yapalım dedik.ama sen de bi daha özletme kendini.mercimek fasülye oldu büyüdü.bugün 13+0 oldu.senin regl günün ne zaman bakem?
inşallah canım.dualarınızda unutmadığınız için çok sağolun.
hımmmm güzeeeeel.ben dediydim ateş ölçme yöntemi işe yarıyor diye
hıımmm canım düşmemesi çok güzel bir gelişme ayyy inşallah hamişsindir gülümne güzel yine hep beraberiz....
herkesi bir arada görmek ne güzel...
ateşim düşmedi ama sürekli karnım ağrıyor...
hatta karın ağrım yüzünden sabahın 4 dünde uyandım.....
hala ara ara ağrım oluyor.....
Canim arar ara sancilar oluyordu bendede ve cok uzun sürmüstü.Ama yumurtalamadanda olabilir tabii.Üstünden ne kadar zaman gecti ki?Tekrar calismaya basladin mi?
Canim arar ara sancilar oluyordu bendede ve cok uzun sürmüstü.Ama yumurtalamadanda olabilir tabii.Üstünden ne kadar zaman gecti ki?Tekrar calismaya basladin mi?
kızlar daffodil hamıleymıs dogrumu haberınız varmı
Allah kabul etsin tatlim benim.Iyi ediyorsun.Allahim dualarini kabul etsin insallah.Benimde dualarim hepimiz icin hep.Bizde seni cok seviyoruz baklavamiz bizim.Gecen forumda kurabiye isminde birine rastladim,aklima sen geldin🙂hoşgeldin kıss nasılsın berranur neler yaptın n bakemm gülüm anlat bakalım
hoşbulduk tatlım cevizli baklavam benim ya ben çok yoğunum yasin falanniyetledim onu okuyorum gülüm sen naaptın cevap geldimi drdan sizdebn ayrıyım ama duarım hep sizinle kız ben sizi okadr çok seviyorum görmesemde aklımdasınız duarımdasınız bitanem
öldür ölüdür meleüğim ayşegül kurban olsun sana bende sizi çok merak ettim bebiş nekadar oldu annesini üzüyomu mercimeklikten terfi etmişdr şimdi fasülye olmuştur benim yeğenimm
anaaa ama teyzesi çok seviyo onu söyle oda barışsın ağlarım bak rabbim kucağina aldğin günleride göstersin canım benm