bugun adet olmazsam yarın doktora gıtcemcanım hadi hayırlısı seninde günün geçti testi ne zaman yapacaksın
bugun adet olmazsam yarın doktora gıtcemcanım hadi hayırlısı seninde günün geçti testi ne zaman yapacaksın
hayırlısı inşallah...Rabbim nasip etmiştir umarımbugun adet olmazsam yarın doktora gıtcem
ahaaaa bacım hoşgeldiiiiiiin fıstığııııım sayısalım beniiim neler yapıyon kııııselam kızlarrrrr
inş cnm aminnhayırlısı inşallah...Rabbim nasip etmiştir umarım
hemen gönder bana ..ben okurum sadece 1 tanemi kaç tane okunacaksa okurum
kızlar cüz olsun dua olsun yasin falan kim ne isterse okurum
meryem yanılmıyorsam sen hastanız için cüz istemiştin ben dedim ama görmedin sanırım aklımdayken sorayım nasıl oldu hastanız eğer hala okunuyorsa alayım bende
benım gunum gectı cnm yarın doktora ıtcem eger bugun adet olmazsam
selam kızlarrrrr
yok cnm yapmadımallah razı olsun gülüm ya kaç tane okumak istersen sen söyle bitanem ben yazıyım senin de olursa bende sana okurum gülümm tekrar saol
inş hamişsindr canım test falan yaptınmı
napayım bacım evı supürdum toz aldım mutfagı topladım tek yemek kaldı oturuyorum sımdı sayısallar tutacakmı gorecegız bakalım sanmıyorum ama🙂ahaaaa bacım hoşgeldiiiiiiin fıstığııııım sayısalım beniiim neler yapıyon kıııı
canım sen bana 100 de 100 okuyayım 1000de 1000 okuyayım sen kaç tane diye niyet ettin ve ne zamana kadar okunacakallah razı olsun gülüm ya kaç tane okumak istersen sen söyle bitanem ben yazıyım senin de olursa bende sana okurum gülümm tekrar saol