hsbulduk kacak gelınnnn nerelerdesın bakayım sen?neler yapıyosun?selam canım hoşgeldin
hsbulduk kacak gelınnnn nerelerdesın bakayım sen?neler yapıyosun?selam canım hoşgeldin
oyyy kuşum iyice ev hanımı oldun maşallaaahnapayım bacım evı supürdum toz aldım mutfagı topladım tek yemek kaldı oturuyorum sımdı sayısallar tutacakmı gorecegız bakalım sanmıyorum ama🙂
yok cnm yapmadım
canım sen bana 100 de 100 okuyayım 1000de 1000 okuyayım sen kaç tane diye niyet ettin ve ne zamana kadar okunacak
hsbulduk kacak gelınnnn nerelerdesın bakayım sen?neler yapıyosun?
ekime kadarmı... kısss en fazla 1 ayda biter elbirlik verdimi bitiririz evvelallahbitanemm 500 tane niyat ettim ekime kadar sen söyle aşkım nekadar okumak istiyosan söyle
ınsallah canım gecerım.....tabüüü ev hanımıyımmmmm......evde olmak guzel.....oyyy kuşum iyice ev hanımı oldun maşallaaah
bende çıkarım birazdan...inşallaaah tutmuştur senin sayısal canım benim yaaaa sen bilinçli olarak yapmışsındır hadi hadiii çalışkansın sen gör bak geçeceksin ilk sınavlarındaki gibi inşallaah
okurum tabi canım ama türkcesınden bılıyorum olursa okuyayım nekadar ıstersen.......hem nıye sen bana soguk konusuyosun soyle bakalım bısey mı oldu aysegullllllbitanem yapsana test ya önce test yap sonra dr git inş hamişsindr
bitanemm 500 tane niyat ettim ekime kadar sen söyle aşkım nekadar okumak istiyosan söyle
napiyım hem yazışipm hem yasimi okuyorum okumayı biliyosan sende okurmusun bana 1 tane bile olsa yine olur herkesin duası olması lazımmış
ekime kadarmı... kısss en fazla 1 ayda biter elbirlik verdimi bitiririz evvelallah
ben şimdilik 50 tane alayım okuyunca tekrar sana bildirir alır okurum tekrar olurmu kuşuum