AYYÜZLÜÜÜÜ ozaman kesın hamılesın süpheden de ötedır.....gozunuz aydın tebrık ederımmmmm sımdıdennn.....
tesekur ederım cnmmAYYÜZLÜÜÜÜ ozaman kesın hamılesın süpheden de ötedır.....gozunuz aydın tebrık ederımmmmm sımdıdennn.....
herkese iyi akşamalar.benim doktor randevum yarın kızlar.ancak bugün 5 te kan tahlili sonucunu alabildim doktora gösteremedim.sonucum 2653.sizce bu değer nasıl?hayırlısıyla doktora gideyim daha bi rahatlayacağım.dua edin bana inş. randevum iyi geçer.şimdiden çooooooooooook heyecanlıyım.

herkese iyi akşamalar.benim doktor randevum yarın kızlar.ancak bugün 5 te kan tahlili sonucunu alabildim doktora gösteremedim.sonucum 2653.sizce bu değer nasıl?hayırlısıyla doktora gideyim daha bi rahatlayacağım.dua edin bana inş. randevum iyi geçer.şimdiden çooooooooooook heyecanlıyım.
canımmm tebrık ederrımmmm degerın cok ıyı ınsallah guzel gecer doktor muayenen gelısmelerı yaz bize.....kendıne cok ıyı bak.....herkese iyi akşamalar.benim doktor randevum yarın kızlar.ancak bugün 5 te kan tahlili sonucunu alabildim doktora gösteremedim.sonucum 2653.sizce bu değer nasıl?hayırlısıyla doktora gideyim daha bi rahatlayacağım.dua edin bana inş. randevum iyi geçer.şimdiden çooooooooooook heyecanlıyım.
cnm tekrar tebrikler yaa değerin harikaa Allahım o heyeccanı b,zede nasip etsin inşallah tadını çıkar cnm değerini billl çok güzel bi mutluluktur eminim heyecanlanman okadar normalki tatlım bide heyecanın biraz dinince yazsana cnm neler yaşadın buay neler yaptın nekadr sıklıkta çalışma oldu çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim daffodilcim grşz cnm aeol bebişinleherkese iyi akşamalar.benim doktor randevum yarın kızlar.ancak bugün 5 te kan tahlili sonucunu alabildim doktora gösteremedim.sonucum 2653.sizce bu değer nasıl?hayırlısıyla doktora gideyim daha bi rahatlayacağım.dua edin bana inş. randevum iyi geçer.şimdiden çooooooooooook heyecanlıyım.
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
<?xml:namespace prefix = v /><v:shape style="WIDTH: 33pt; HEIGHT: 21.75pt" id=_x0000_i1028 alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"></v:shape>
Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi<v:shape style="WIDTH: 26.25pt; HEIGHT: 18.75pt" id=_x0000_i1031 alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image004.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/dusun.gif"></v:imagedata></v:shape><v:shape style="WIDTH: 39.75pt; HEIGHT: 32.25pt" id=_x0000_i1032 alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image003.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/d040.gif"></v:imagedata></v:shape>