çok sevindik hayırlısyla sağlıkla büyütünkızlar ben hamileyimmmmmmmm
çok sevindik hayırlısyla sağlıkla büyütünkızlar ben hamileyimmmmmmmm
ay inşallah ondandır yarına kadar daha iyi belli olur galiba adetmi yoksa yerleşmemicanım hakkımızda hayırlısı olsun belkide yerleşmedendir o kanamalar bekle bakalım ne yönde ilerleyecek
papatyammmmmmmmm cok sevindim cnm allah analı bablı büyütsün hayırlısıyla kucagına almayı nasip ettsin ben sana demedim mi sen HAMİLESİN diyeekızlar ben hamileyimmmmmmmm

cnm senin adına cok sevindim inş sorunsuz bir hamilelik gecirirsinselam kızlar.bugün doktora gittim.bebişin kesesini gördük ve doktor 4 + 6 günlük dedi.kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.rabbim bekleyen tüm meleklere de bu güzel duyguyu nasip etsin inş.
cnm hakkında hayırlısı olur inş .sorunsuz bir ameliyat gecirirsin ve melegini en kısa zamanda kavuşursun dualarımız seninleKizlar selam.Yarin ögleden önce ameliyat olacagim.Asil niyetimde olan hastane daha hala grevde ama biz arastirdik ve grevde olmayan bir hastane bulabildim sonunda.Devlete bagli olan tüm hastanelerin grevinin daha ne kadar sürecegi belli olmadigindan kiliseye bagli bir hastanede yaptiracagim ameliyati.Insallah bu ameliyat beni melegime bir adim daha yaklastirir.Dualarinizda unutmayin.Hepinizi cok seviyorum...
sagol cnm iyiz sen nasılsın bebiş nasılcikcaktim ama gelmisken bi hal hatir sorayim.
ygmr06 ve mimozacicegi nasilsiniz canlarim ?
sagol cnm iyiz sen nasılsın bebiş nasıl