Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yazgulu cok uzuldum ama dıalarım senınle allahın izni ile nişi olamayacak sanada bebeişini senınkı bıraz nazlıdır ondan oyle oldu benım 4 haftamda degerım 258 di

biz iyiyiz çok şükür, bulantılarım geçti gibi. ikili test yaptırdık. down sendromlu olma ihtimali düşük dedi doktor ama yine de korkuyorum. doktorlar kesinlikle sağlıklı ya da kesinlikle down sendromlu diyemiyorlar. inşallah bebeğim sağlıklıdır.

merhaba canım.sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.biliyosun doktorlar hiç bişeyde kesin konuşmak istemiyolar.sen gönlünü ferah tut.rabbimin izniyle sağlıklı bir bebişin olur inşallah......

merhaba canım.sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.biliyosun doktorlar hiç bişeyde kesin konuşmak istemiyolar.sen gönlünü ferah tut.rabbimin izniyle sağlıklı bir bebişin olur inşallah......

merhaba daffodilcim ne zamandır görüşemedik...
çok sağol tatlım. evet yaaa şudur diyemiyorlar. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur, sağol canım.

sen nasılsın nasıl gidiyor? kaçıncı haftaya geldin?

merhaba daffodilcim ne zamandır görüşemedik...
çok sağol tatlım. evet yaaa şudur diyemiyorlar. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur, sağol canım.

sen nasılsın nasıl gidiyor? kaçıncı haftaya geldin?

inş. canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olur .iyiyim bende.5+1 oldum.keseyi 2 gün önce gördük.çok acıkıyorum ve çok yiyorum🙂 onun dışında bazen biraz bel ağrısı oluyu.başka belirtim yok. senin nasıl gidiyo hamişlik?

Geri