amin canım dualarınızı eksık etmeyıntebrik ederim cnm darısı butun bekleyenlere
amin canım dualarınızı eksık etmeyıntebrik ederim cnm darısı butun bekleyenlere
tebrik ederim canım darısı tüm isteyen melişlere allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...kızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....
canım Allahım yüzünden gülücükleri eksik etmesin tebrik ederimmm meleğini sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah!!!kızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

AMİNN cnm bnm[ı][sıze=6]allahım sen hamiş meleklerimizi ve bebişlerimizi koru, onları sağlıklı kıl,bebişlerimizin sağsalim doğduğu anların mutluluğunu annelerine yaşat![/sıze][/ı]
[ı][sıze=6]ve[/sıze][/ı]
[sıze=6][ı]biz bebek isteyen kullarınıda bu mutluluğa mazhar eyle,gönüllerimizdeki bebek hasretini dindir ya rabbim!!! Amin...[/ı][/sıze]
çok geçmiş olsun inşallah sonucunda iyi olurKizlar,bugün hastaneden ciktim.Ameliyati atlattim cok sükür.Düsüklerimin sebebine rastlanamadi.Yani rahim ici polip yara filan yokmus.Ama sag tüpüm tikaliymis kizlar.Dr farkinda olmadan bir enfeksiyon gecirmissin dedi.Bu 1,5 yildir hamile kalamamami acikliyor.Rahim tabakasini incelemek icin aldiklari parcanin incelenmesi bir hafta sürermis.Dikislerimi aldirmaya gidince sonucunu ögrenrbilecegim.Biraz daha iyi olunca tekrar yazarim.Beni düsünüp dualarinda unutmayan tüm can dostlarima tesekkür ediyorum.Iyiki varsiniz.Allahim hepimizin muradini versin insallah...
çok sevindim inşallah devemıda gelirkızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....
cnm cokkkkkkkkkk sevindim gözün aydın inş sorunsuz hamilelik gecirirsinkızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....