teşekkürler iyim çarşamba günü tekrar gidicem yumurtaya bakılcak benim yumurtalar çatlamıyormuş galiba. sen nasılsıngünaydin canim , nasilsin? nasil oldun?
teşekkürler iyim çarşamba günü tekrar gidicem yumurtaya bakılcak benim yumurtalar çatlamıyormuş galiba. sen nasılsıngünaydin canim , nasilsin? nasil oldun?
günnayydınnn nasılsın yağmurrr???günaydın kızlar
iyim sen nasılsın nasıl gidiyorgünnayydınnn nasılsın yağmurrr???
hamişler duygusal olurmuş ama canım kısa bizaman hemen geçer ağlama oyy kıyamam sana kısss..aksam i$te ayni senin gönderdiklerin gibi olcam, zaten aglamaya yer ariyorum...
canım öle bişi varsa eğer en azından bunu öğrenip çözümüne bakılır sıkma canını olur mu?teşekkürler iyim çarşamba günü tekrar gidicem yumurtaya bakılcak benim yumurtalar çatlamıyormuş galiba. sen nasılsın
sıkmamaya çalışıyorumda kafama takılıncahamişler duygusal olurmuş ama canım kısa bizaman hemen geçer ağlama oyy kıyamam sana kısss..
canım öle bişi varsa eğer en azından bunu öğrenip çözümüne bakılır sıkma canını olur mu?
iyiyim çok şükür kpss gibi bi baş belam olmazsa daha iyi olurdum ama bebiş hiç şuan ihtimali olmayan durumlarda reglime 3 gün var buram buram regl ağrıları başladı işte böle yaaa🙂iyim sen nasılsın nasıl gidiyor
canını sıkma oda seni hemde bebeği merak eder erkenden gelir belkidecanim günaydin... nasilsin bakalim???
ben $imdilik iyiyim ama aksama baya kötü olcam, cünkü kocam 1 hafta sehir di$ina gitti
bu arada herkeze günaydinn,, mimozacicegi burdamisin?
yaşasın burdasın bende gittiniz sandım ağlıyodum 🙂
canım Allah kavuştursun aman kötü olma bak asen iki canlısın🙂
canım iyi yanından bak en azından böle bisorun varsa tedavisiyle daha kısa zamanda meleğine kavuşacaksın inşallah🙂sıkmamaya çalışıyorumda kafama takılınca
o minik yüreğiyle annesine cesaret veriyo bak annesi üzülme teyzoş kurban olur onun minik yüreğine🙂yaaa benim elimden gelse adami bi saniye yanimdan ayirmicam, simdi bi hafta yokk... ama bebeyim en büyük destek bana... daha kücücük ama acayip tuhaf birsey, kendimi hic yalniz hissetmiyorum. gerci yanliz degilim annem, kardeslerim ama koca baska iste 🙂
eee sen nasilsn.....?