Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canlar ben çıkıyom ev temizliği yapcam sizlerle konuşabildiğim için çook mutluyum 🙂
eminegelin sana bol sabır tekrar Allah kavuştursun,
yağmurcum sende kendine çok iyi bak durumlardan bizi haberdar et emi inşallah hakkında hayırlısı olur da meleğine kavuşursun🙂

canlar ben çıkıyom ev temizliği yapcam sizlerle konuşabildiğim için çook mutluyum 🙂
eminegelin sana bol sabır tekrar Allah kavuştursun,
yağmurcum sende kendine çok iyi bak durumlardan bizi haberdar et emi inşallah hakkında hayırlısı olur da meleğine kavuşursun🙂
inşallah Allahım bütün bebek isteyenlere versin görüşürüz

çoooooooook sevindim canım tebrik ederim.ilk kutlayanda ben olayım🙂inş. sorunsuz bir hamişlik yaşarsın.heyecan yapman çok normal.inş.kan değerlerinde çoooooook yüksek çıkar.dualarımız seninle.....:pasi::pasi::pasi:

tebrik ederim cnm darısı butun bekleyenlere

TEBRİK EDERİM TATLI CADIM INŞALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER MELENI SASALIM KUCANA ALIRSIN :pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::leylek:leylek:leylek:leylek:leylek:leylek:leylek:yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::leylek

tebrik ederim canım darısı tüm isteyen melişlere allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım Allahım yüzünden gülücükleri eksik etmesin tebrik ederimmm meleğini sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah!!!:leylek:leylek:leylek

tatlı cadımmm canım benm tebrik ediyorum seni güzelimmm inşallah meleğin hep sen,nle kalıcak Rabbimin ziniylee sen duanı eksik etme yeterrr ve bizlerede lütfen canımmm
Allahım sağ salim kucağına aldığın günleri nasip etsin cnm gözün aydınnnnnnnnnnnnnn

çok sevindim inşallah devemıda gelir

cnm cokkkkkkkkkk sevindim gözün aydın inş sorunsuz hamilelik gecirirsin
n

off ooofff inşallah bizimde adımız bigün bu listenin altına yazılık ismimimizin üstüne hamiş melek yazılırr!
gunaydın kızlarrrr hpınıze tesekkur ederım cok sagolun allahım ısteyen herkesı sevındırdın ınsallah tabıkı dulaarımız bırbırımız ıcın nısacımmmmm en kısa zamanda yazılcak sen umutlu ol yeter......

günaydın kızlar.giremedim pek.taziyemiz oldu.hemen memlekete geldim.ancak müsait olabildim yazmak için.hepinizi çok özledim.tatlıcadım hamiş galiba.tebrik edecem seni tatlım ama seni görünce soracam herşeyi.fırsat buldukça girmeye çalışacam

Geri