ınsallah yagmurcum sagol darısı senın basına ınsallah sende aramıza katılacaksın allahın ıznıyle.....kızlar hepinizde hayırlısıyla sağlıkla doğumunuzu yapıp bebeğinizi alırsınız inş
ınsallah yagmurcum sagol darısı senın basına ınsallah sende aramıza katılacaksın allahın ıznıyle.....kızlar hepinizde hayırlısıyla sağlıkla doğumunuzu yapıp bebeğinizi alırsınız inş
kızlar emınecım ve nurcum kalp atısı normal ultrasondan bakılıyor degılmı?vajınaldan degıl yanı dımı?
selam kızlar nasılsınız hamişler sen nasılsın ygmr tatlı cadım senın beben benım ıcımden kız gecıyor haaa
Allah razı olsun cnm sanada en kısa zamanda nasip etsin Rabbim sağlıla inş
amin inşallah bende inanıyorumınsallah yagmurcum sagol darısı senın basına ınsallah sende aramıza katılacaksın allahın ıznıyle.....
iyiyim sen nasılsın bende rahat olmaya çalışıyorumselam kızlar nasılsınız hamişler sen nasılsın ygmr tatlı cadım senın beben benım ıcımden kız gecıyor haaa
hosgeldın pırenses...kısmet bakalım tahmının aklımda... ne olcak ıleleyen zamanda allahım nasıp ederse ogrenırız ınsallah....selam kızlar nasılsınız hamişler sen nasılsın ygmr tatlı cadım senın beben benım ıcımden kız gecıyor haaa