kizlar ben daha patrona söyliyemedim kafayi yigcem... bu hafta söylemem lazim artik 10 haftalik olcak....
neyi söylemeye çalışıyorsun patronakizlar ben daha patrona söyliyemedim kafayi yigcem... bu hafta söylemem lazim artik 10 haftalik olcak....
neyi söylemeye çalışıyorsun patrona
ay canım ınıkı kafam cok karısık mıdem bulanıyor sureklı bu kadar erken bellı olurmu bılmemhg fistik.. heycan varmi heycan ???
ıyı olcanım sıtres yokiyiyim sen nasılsın bende rahat olmaya çalışıyorum
sağlıklı olsunda tatlım kız erkek fark etmezhosgeldın pırenses...kısmet bakalım tahmının aklımda... ne olcak ıleleyen zamanda allahım nasıp ederse ogrenırız ınsallah....
soyle canım nıye soyleyemıyorsun bısey olmaz tebrık edecektır en fazla ne olsun sıkma kendını.....hem bılmesı ıyı olur merak etme.....kizlar ben daha patrona söyliyemedim kafayi yigcem... bu hafta söylemem lazim artik 10 haftalik olcak....
evetzor söylenir gerçekten izin alman falan gerekicek doğum zamanında çıkman gerekicek bide erkekse patron zor anlayışsız oluyorlar ama buoşver bebeğin ve sen daha önemlisinizhamile oldugumu 🙂 ....
allah sabır versın o yastakı cocukta tansıyon nasıl olurmus yaaa allahın takdırı....amın canım....buarada belırtılere takılma kıssss fazla az kaldı gunune bakalım gelsın ınsallah hamıssındır....ay canım ınıkı kafam cok karısık mıdem bulanıyor sureklı bu kadar erken bellı olurmu bılmem
ıyı olcanım sıtres yok
sağlıklı olsunda tatlım kız erkek fark etmez
kızlar bızım komsunun 9 yasında oğlu öldü tansuyon yukselmış annesı delırdı resmen bende cok uzuldum allah kımseye boyle acı yaşatmasın
ay canım ınıkı kafam cok karısık mıdem bulanıyor sureklı bu kadar erken bellı olurmu bılmem
kızlar bızım komsunun 9 yasında oğlu öldü tansuyon yukselmış annesı delırdı resmen bende cok uzuldum allah kımseye boyle acı yaşatmasın
soyle canım nıye soyleyemıyorsun bısey olmaz tebrık edecektır en fazla ne olsun sıkma kendını.....hem bılmesı ıyı olur merak etme.....
evetzor söylenir gerçekten izin alman falan gerekicek doğum zamanında çıkman gerekicek bide erkekse patron zor anlayışsız oluyorlar ama buoşver bebeğin ve sen daha önemlisiniz