güle güle tatlımm ben de çıkmalıyım.eşim gelir yavaştan.sevimciğim memnun oldum görüşürüz yine
akşam girebilirseniz görşelm yine ben buralardayım ok 😉
Son düzenleme:
güle güle tatlımm ben de çıkmalıyım.eşim gelir yavaştan.sevimciğim memnun oldum görüşürüz yine
günaydın arkadaşlar
konuştum bana bıraktı anlattım çık ozaman dedi kafana takma dedi başka yorum yapmasını bekledim ben yorumlar yapmadı onun için kararsız kaldımGünaydin canim, nasilsin ? konustumu dün kocanla? ne karar verdiniz??
konuştum bana bıraktı anlattım çık ozaman dedi kafana takma dedi başka yorum yapmasını bekledim ben yorumlar yapmadı onun için kararsız kaldım
en ufak bişeyden kızdılar bugündehmm bu gün i$ yerinde durumlar nasil? gerci daha erken. karar senin, ama bana sorarsan kendini o tür insanlara ezdirme...
en ufak bişeyden kızdılar bugünde
ya bende çıkmak istiyorumda çıkıncada sorun olurmu acaba diyrumvalla canim yapabilcen iki sey var senin...
1. ya bunlari hic takmican ister kizsinlar ister bagirsinlar... sen moralini hep yüksek tutcan....
yok yapabiliyorum, beni sinir ediyorlar diyorsan...
2. cekip kapiyi gitceksin...
senin suan en cok istedigin sey bebek degilmi? bu moralbozuklugu hamile kalmani etkileyebilir ve hamile kaldinmida stressdeen uzak durman gerekiyor... aslinda kararini erkilemek istemiyorum ama sana yapilanlarida kaldiramiyorum...
bebeği çok istiyoruz tabivalla canim yapabilcen iki sey var senin...
1. ya bunlari hic takmican ister kizsinlar ister bagirsinlar... sen moralini hep yüksek tutcan....
yok yapabiliyorum, beni sinir ediyorlar diyorsan...
2. cekip kapiyi gitceksin...
senin suan en cok istedigin sey bebek degilmi? bu moralbozuklugu hamile kalmani etkileyebilir ve hamile kaldinmida stressdeen uzak durman gerekiyor... aslinda kararini erkilemek istemiyorum ama sana yapilanlarida kaldiramiyorum...