hoşbulduk sen nasılsın
İyiyim ben güzelim rutin hayat devam ediyor işte, bir bakayım dedim eski dostlar ne alemde?
hoşbulduk sen nasılsın
iyi yapmışsın gelirsin artıkın bak bende işten çıkıyorum evedeyim yarından sonraİyiyim ben güzelim rutin hayat devam ediyor işte, bir bakayım dedim eski dostlar ne alemde?
Evet,dimi eminem,cok sicak.Cumartesi günü dahada sicak olacagi söyleniyor.Yaz gec geldi ama tam geldi...offf kizlarr cok sicak........ ericem simdi 🙂 1 saatim var daha paydosa....
ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirleryağmur nasıl gidiyor çıkacağını bilip çalışmak da sıkıcı de mi?
Ilk girdigimde biseyler yazmistin ama tam anlayamadim.Isyerinde yada patronunla bir sorun yasadin sanirim?ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler
emine nerelerdesin beni rahatlattın nereye kayboldunofff kizlarr cok sicak........ ericem simdi 🙂 1 saatim var daha paydosa....
iyi yapmışsın gelirsin artıkın bak bende işten çıkıyorum evedeyim yarından sonra
ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler