bugün babamgili gördüm noldu diyor zayıflamışsın diyor emine bi görsen içimde bi rahatlama oldu çıkıcam diyehayvan heriff,, helebi yapsaydi öyle birsey... insani sahipsiz saniyorlar yaaa.... ohhh bacim cokk iyi yaptin cikmakla....
bugün babamgili gördüm noldu diyor zayıflamışsın diyor emine bi görsen içimde bi rahatlama oldu çıkıcam diyehayvan heriff,, helebi yapsaydi öyle birsey... insani sahipsiz saniyorlar yaaa.... ohhh bacim cokk iyi yaptin cikmakla....
evet tşk. görüşüz yineArkadaşlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Ygmr06 sen de moralini bozma tatlım aksine mutlu ol. Kurtuluyorsun. Öpüyorum sizi...
bugün babamgili gördüm noldu diyor zayıflamışsın diyor emine bi görsen içimde bi rahatlama oldu çıkıcam diye
güle güle yine gelllArkadaşlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Ygmr06 sen de moralini bozma tatlım aksine mutlu ol. Kurtuluyorsun. Öpüyorum sizi...
inşalah yaiki kuru$ alcam diye sagligindan olmaya deymezdi... ayy bende rahatladim yaaa... 🙂
hem bakarsin daha iyi biyer bulursun... belkide hami$ olursun gerek bile kalmaz...
güle güle yine gelll
Ben cikiyorum sekerler,baglantim takilmaya basladi.Hepinizi öpüyorum,görüsürüz...
amin Allah buyük eşime destek yardımcı olmak için çalışıyroum tabidaffodil hg canım.
yağmurum Allah bi kapıyı kapatınca başka kapıyı açar.senin niyetini biliyor eve destek olmak iştediğini yani.ona göre verir Allah