mimozaciceği
Hamiş Melek
takma kafana cnm maaşınıda vermek zorundalar evde olmanın tadını cıkar orayı kafana takmaevet Allaha şükür iyiym evdeyim dün çıktım.ama o gün hala aklıma geliyor maaşıda vermedi daha bide o kafama takılıyor yoksa iyim

takma kafana cnm maaşınıda vermek zorundalar evde olmanın tadını cıkar orayı kafana takmaevet Allaha şükür iyiym evdeyim dün çıktım.ama o gün hala aklıma geliyor maaşıda vermedi daha bide o kafama takılıyor yoksa iyim

çok teşekkür edrim inşallah allahım isteyen herkese versi sağlıkla inşallahhadi hayırlısı gülüm inş iyi sonuc alırsın ben iğnesini vurunmadım ama ilacını kullandım o konuda sana bilgi veremiyecem vurunan arkadaşlar var onlar sana yardımcı olur dualarımız seninle en kısa zamanda meleğine kavuşursun
canım valla ne yalan söyleyeyim ben de hamilelik için epey bbekleyince sorunu kendimde aramıştım, hatırlarsan en son rahim filmi çektirmiştim. ve sonuç iyi çıkınca rahatladım ee rahatlayınca bebiş geldi. senin de öyle olacak inşallahhhhh
biz iyiyiz çok şükür canım bulantı yok artık, bugün doktorumuza gittik veeeeee kızım olacakmış 🙂
günün nezaman peki inş herşey iyidircanımmmmmmmm
nasıl sevindim bi görsen beni ,sankı kendimin kızı olacakmış gibi, Rabbim gönlüne göre versinn canımmm....Ben giremiyorum çok sık artık, evdeyim iş güç,oğlanla ilgilen filan derken akşam oluyor,Ankaraya geldik 3 gece kaldık ama o kadar yoğun geçtiki sana haber veremedim.Biz Başkent öğretmenevinde kaldık sana yakınmıydı acaba?
öpüyorum çok ...
kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla , ben de iyi sayılırım günüm yaklaştı çok gerginim, iki aydır ne olduğu belli olmayan reglilerim oldu biliyorsunuz, geçen ay silik çizginin ardından , önceki ay parça parça kanamalar...Bakalım bu ay ne bekliyor bizi, hsg sonrası ilk ayım ,umarım çektiğim acılara değer....
öpüyorum hepinizi.....
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

doğru evde temizliğe bile başladım bugün işteyken zorlanıyordumtakma kafana cnm maaşınıda vermek zorundalar evde olmanın tadını cıkar orayı kafana takma![]()
günün nezaman peki inş herşey iyidir