tekrar selam ordamısın sitede sorunmu var yinelara, ranagül orda mısınız canlar?
tekrar selam ordamısın sitede sorunmu var yinelara, ranagül orda mısınız canlar?
tekrar selam ordamısın sitede sorunmu var yine
iyiym evde zaman geçirmeye çalışıyorum sen evdemiydin çalışıyormuydunsanırım sitede sorun yok ta kimse de yok🙂
nasılsın görüşmeyeli?
Buradayimda canim,kacirdiklarimi okuyordum.Bu arada herkese sekam kizlar.Umarim herkesler iyidir...lara, ranagül orda mısınız canlar?
Hosgeldin kusum,sefalar getirdin😀Seni gördügüme cok sevindim.Cok özledim seni.Sükür kavusturana.Asil sen anlat kiss catlatma insani.Regl oldunmu?merhaba canlar güzeller
ben geldiiiim oh beee evimdeyim en sonunda
eeeee ne var ne yok kim başlıyor anlatmaya
canım çalışıyorum ve şafak sayıyorum, tatile çıkıcam cuma günü🙂iyiym evde zaman geçirmeye çalışıyorum sen evdemiydin çalışıyormuydun
ayyy cimcimem gelmiş🙂 hoş geldin fıstık. sen anlat biz devam ederiz🙂merhaba canlar güzeller
hımmm ben okuyamıyorum ya. zamanım zaten kısıtlı, bir de geçmişle vakit kaybetmim diyorum. genel listemiz de durumu özetliyor ne de olsa🙂Buradayimda canim,kacirdiklarimi okuyordum.Bu arada herkese sekam kizlar.Umarim herkesler iyidir...
oooo hoşgeldin iyiz sen nasılsın nasıl gidiyor benim bi değişiklik yok dün regl günüyü ama kahverengi akıntı başladı okadar tam adet başlamadı ve işten çıktımmerhaba canlar güzeller
oyyyy canım beniiim sarı civcivim hoşbulduk gülümHosgeldin kusum,sefalar getirdin😀Seni gördügüme cok sevindim.Cok özledim seni.Sükür kavusturana.Asil sen anlat kiss catlatma insani.Regl oldunmu?
canım benim çok özlemişim sizi yaaaa nete çok kısıtlı vakitlerde girdim ama yazamadım bişi pekte okuyamadım merak ettim sizleriayyy cimcimem gelmiş🙂 hoş geldin fıstık. sen anlat biz devam ederiz🙂
canım benim demek işten çıktın...hayırlısı olsun...oooo hoşgeldin iyiz sen nasılsın nasıl gidiyor benim bi değişiklik yok dün regl günüyü ama kahverengi akıntı başladı okadar tam adet başlamadı ve işten çıktım