annaaaa benim bilgisayar kapandi acildi daha kimse yazmamis🙂
yeni gelik heralde.
hemen fırçaala zaten🙂
annaaaa benim bilgisayar kapandi acildi daha kimse yazmamis🙂
bende iyim cnm hadi inş calışmalar sonuc verirde sende hamiş olursun gülüm yarın mübarek gün allah dualarını kabul etsinYaptım, son testimi de dün harcadım ama yok daha, dedimya kasık ağrısı olur biraz diye, akşam biraz biraz başladı, sanırım yarın yada öbür gün gelir,
Ama bizim sadece 2 günümüz var, ondan sonra bizim iş zor biraz belki biz kez daha çalışırsak kısmet bakalım, tutacaksa bir kerede tutar zaten..
ayy cnm geçmiş olsun gecengün bende öyle oldum gercekten cok zor oluyor yaaa allah yardımcımız olsun vallaay kizlar dün cok kötü bi aksam ve gece gecirdim... Tuaete cikamadim... vücüdum buz gibi oldu, ayaklarim bacaklarim agridi sizladi, gece hemen hemen hic uyumadim, zaten cogu zaman WC deydim, sabah mesayi basladiginda ben daha evde Tualetteydim,zafer benim oldu ama hala heryerim agriyor 🙂 ayyy bu kadar fenasini ve uzun sürenini ilk defa yasadim. ben bidaha kati seyler yemem 🙂
ben de geldiiiiiiimmmmmmm 🙂
nasılsınız kıslar?
emoşu çatlatmıyım, daha regli olmadım ama test te yapmadım🙂
çümkü benimki akşam geliyor genelde.
herzamanki karnımda reglinin verdiği yoğun ağrılar var. bu ay da gelecek gibi...
ayy cnm geçmiş olsun gecengün bende öyle oldum gercekten cok zor oluyor yaaa allah yardımcımız olsun valla
yeni gelik heralde.
hemen fırçaala zaten🙂
iyi yapmışsın cnm ben sıcak su degilde ılık su içiyorum sabahları ac karnınaAmin canim... aklima sabah kitaba bakmak geldi... orda sabah ac karna sicak su veya sicak elma suyu icin yasiyordu, sicak su ictim artik o mu iyi geldi bilmiyorum... yoksa hayatta calisamazdim bugün....
öncelikle beni catlatmadigin icin cok tsk ederim 🙂
insallah regl olmassin yaa, olursanda belki senin yumurcakda gelmek icin tatili bekliyordur? benim daha ümidim bitmedi insallah aksam regl olmicaksin...
ayy cnm yaa senin kocacıgında sabırsız bir şekilde bekliyor ayy inş gelmez akşam da kocacığın ve sende mutlu olursunuz cnminşallahhhhhhhh🙂
demin kocacım aradı, regli oldun mu diye soryor. canım benim yaaa, ona daha çok üzülüyorum🙁
iyi yapmışsın cnm ben sıcak su degilde ılık su içiyorum sabahları ac karnına
inşallahhhhhhhh🙂
demin kocacım aradı, regli oldun mu diye soryor. canım benim yaaa, ona daha çok üzülüyorum🙁