sinir oldum ya bide yaz ayları ya şort giyiyorum hemen biz burdayız diyorlarrrr gobegim cıkıncada kocama yaptıracammmmayyüzlü öyle oluyor valla yetişemiyorsun bi de göbeğin çıkınca yapmak zor gelecek

sinir oldum ya bide yaz ayları ya şort giyiyorum hemen biz burdayız diyorlarrrr gobegim cıkıncada kocama yaptıracammmmayyüzlü öyle oluyor valla yetişemiyorsun bi de göbeğin çıkınca yapmak zor gelecek

ne diycemi gercekten sasirdim, derim birseylerde simdi sana gaz vermek istemiyorum, ben biraz sinirliyimde 🙂 benim bebeyimi ben kendi istedigim gibi büyütmek istiyorum de gec aradan. tamam tecrübesis olabiliriz ama bizde cahil degiliz sonucda, bilmedigimiz birsey oldumu zaten sorariz.... of off bosver ya simdiden onun stresini yasama, bi dogsuz ufaklik bakalim...
hadi inşşşşş ole olurrrr bende erkek istiyorummmtüyler cabuk ciktimi erkekmu oluyordu ne 🙂
benim karnim cok tüylendi
en iyisini yapasınnncanımın içi ben anaokulu öğretmeniyim.yani ben de bilmeyeceksem artık kim bilecek boşunu mı okuduk onca sene?evlenmeden önce sıkıntılı zamanlar yaşadık ailecek hastalıklar falan o yüzden biraz içime kapanık olmuştum.üstüne evlenince içine kapanık şekilde sesimi çıkarmayınca onlara baştan böyle oldu.hiç niyetim yok çocuğuma karıştırtmaya.isterlerse görmemiş diye isim taksınlar bana umurumda değil.ben başkasının ne dediğini umursamam doğruyu yaptıktan sonra ama onlar da eşim de önem veriyor kimse laf söylemesin diye.benim artık umurumda olmayacak
canımın içi ben anaokulu öğretmeniyim.yani ben de bilmeyeceksem artık kim bilecek boşunu mı okuduk onca sene?evlenmeden önce sıkıntılı zamanlar yaşadık ailecek hastalıklar falan o yüzden biraz içime kapanık olmuştum.üstüne evlenince içine kapanık şekilde sesimi çıkarmayınca onlara baştan böyle oldu.hiç niyetim yok çocuğuma karıştırtmaya.isterlerse görmemiş diye isim taksınlar bana umurumda değil.ben başkasının ne dediğini umursamam doğruyu yaptıktan sonra ama onlar da eşim de önem veriyor kimse laf söylemesin diye.benim artık umurumda olmayacak
benımm bebe daha karar veremedi teyzesi dusunuyo🙂 hayırdır inşaallah

ben bi yerde okumuştum göbek tüyleri yukarı doğruysa erkek aşağı doğruysa kız diye.maşallah bu sene hamiş bolluğu var kime sorduysam herkesin doğru çıktı