mimozaciceği
Hamiş Melek
aynen cnm burasıda arada yağıyor işte şükür iyi teyzesi arada sancı yapıyor sonra geciyorhb canım ne olsun bu yağmurlu havada işe konsantre olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın? bebişimiz nasıl🙂
aynen cnm burasıda arada yağıyor işte şükür iyi teyzesi arada sancı yapıyor sonra geciyorhb canım ne olsun bu yağmurlu havada işe konsantre olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın? bebişimiz nasıl🙂
yaa kızlar burası berbat. durup durup yağmur boşalıyo gökten. sanki kovayla döküyolar.
ben yaz yaşamak istiyoruuuummmmmmmmm 🙁
saol canım bakalım hayırlısı
evet olmadımda bılmıyom hamişmiyim değilmiyim sen nasılsın canım
maşallah
kız bız yanıyok cok sıcak burası
burasida öyle olcakmis... insallahhhhhh 🙂 özledim yagmuru yaaa...
iyiyizzz.... dün gece biraz batmalar oldu ama gecti... büyüyor artik teyzesi... mercimek sevdalilari teyzelerimin hepzi hamis kalsin, cuzenlerle bizde anne sevdalilari diye topig accaz diyor.. 🙂
aynen cnm burasıda arada yağıyor işte şükür iyi teyzesi arada sancı yapıyor sonra geciyor
Slm kızlar, bugün benim doğum günüm...
Belki dedim Allahım bana en büyük hediyesini verir ama malesef bugün adet oldum..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN LALEZAR.Hayırlısı canım onunda vardır zamanı işallah.Slm kızlar, bugün benim doğum günüm...
Belki dedim Allahım bana en büyük hediyesini verir ama malesef bugün adet oldum..
Mutlu yillar lalezar dilerim bütüüüünn dileklerin kabul olurSlm kızlar, bugün benim doğum günüm...