sağol canım allah sanada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin...oyy ne güzel allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin 🙂
sağol canım allah sanada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin...oyy ne güzel allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin 🙂
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...kız da olsa erkek de olsa o senin canın her gelene razıyız....ay canim dikkat et kendine, benimde istahim kapali 1 haftadir, 1 kiloda sayiflamisim, cikolata dondurma yemesem daha fazla kilo verirdim herhalde...
benim ilk hamile oldugumu ögrendigimde icimden kiz gecti. ama bu ara kararsizim 🙂 hayirlisi olsun saglikli olsun, ama allah biliyor ben hep ilk erkek cocuk istemi$imdir... benimde haftaya randevum 14 haftalik gitcem... erken ama ögrenebilinirmi$.. bebeyin cani isterse tabii 🙂... insallah gözükür yaa, catlicam meraktan...
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...kız da olsa erkek de olsa o senin canın her gelene razıyız....
slmmm bbebişlerinnnn tatlı annişleri nasılsınızzzz

ben nasıl oldugumu bilemiyorum canımmm aksamları cok kotu yatıyrum sabah kalktımmı gobegımde batmalar dayak yemıs gıbı bıtkin ve yorgunummmoo ayyüzlü kiz sen nerelerdesin?? biz iyiyiz sen nasilsin bakalim...![]()
ben nasıl oldugumu bilemiyorum canımmm aksamları cok kotu yatıyrum sabah kalktımmı gobegımde batmalar dayak yemıs gıbı bıtkin ve yorgunummm
buyusunler bakalım bı gelsınbenona napacagımı bılırım ya cnm bu hamelelık hesaplama benımaklımı karıstırdı sen kac haftalık oldunevt ya bendede bi kac gündür öyle, sabahlari agrilarla kalkiyorum... eee büyüyorlar artik annesi olcak bunlar yavas yavas 🙂