hamılelık oldugunu zannetmıyorum cunku 20 gun sonra tekrar gelmıs reglın....buyuk ıhtımal duzensızlık var acılen doktora gıtmenı tavsıye ederım...jınekolojık muayene ve ultrasonda zaten doktorun sorun varsa soyleyecektır ıhmal etme derım.....slm beynımı yemek uzereyım hamılemıyım degılmıyım bır turlu anlamadım yardım lutfen hazıean ayının ıkısınde adet oldum sonra yıne hazıranın 22 sınde adet oldum o gunden bu yana halahastalanmadım 15 gundur karın agrısı kasık agrısı oluyor goguslerımde bısey yok ama ara ara bulantı test yaptım once ıkıncı sılık cıktı sonra tekrar yaptım tek cızgı cıktı of doktora gıtmeye korkuyorum hıc gecıkmezdı
canım benım....ben cıkınca yazmıssıın sımdı gordum.....bızde ıyıyız galıba....sesımız cıkmıyor sımdılık....kabızlık,bulantı,ıstahsızlık,halsızlık ne varsa yasıyorum canım...tatıle gıttık geldık kendıme geldım o yogun ıs stresının ardından ılac gıbı geldı gercekten.... senın tatılınde ıyı gecmıstır ınsallah....bundan sonra gorusuruz ınsallah sık sık hoscakal hemşocum.....guzel prensesımıde öptum...kendınıze ıyı bakın....selam canımmmmm hoşbulduk, çok şükür iyiyiz
siz nasılsınız bakalım
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

slm kızlar ben kırmızıları gördüm malesef yine aynı hayal kırıklığı 1 yıldır olduğu gibi
kızlar beni listeye 25 ağustos olarak eklermisiniz bu ayı pas geçtim
kızlar beni listeye 25 ağustos olarak eklermisiniz bu ayı pas geçtim
gunaydın kızlarrrr kandılınız mubarek olsun....dualarımız bırbırımız ıcın...allahım kabul etsın ınsallah....nasılsınız bakalım,emınecım,mrs.m,lovely??????