yoksa hepsinin genleri aynı mı? 🙂
HEPSİNİN TEMEL MADDESİ ODUN AMA BAZILARI MARANGOZ ELİNDEN GEÇİP İNCELİYO BAZILARI ÖMÜR BOYU KALAS OLARAK KALIYO İŞTE
[/QUOTE]o da var evet malesef 🙂
yoksa hepsinin genleri aynı mı? 🙂
[/QUOTE]izgilcimmmm hoşgeldin canım nasılsın
çooooooook iyiyim canlar çok şükür 2 incir attım ağzıma ooohhh şifa olsun hheehheeooo izgilcim hoşgeldin🙂
nasılsın şeker?

çooooooook iyiyim canlar çok şükür 2 incir attım ağzıma ooohhh şifa olsun hheehhee
yani anlıyacağınız aynı tas aynı hamam....bu arada incir bende bağımlılık yapacak bu gidişle hamiş kalsam bile ille aç karnına yerim ben bu inciri
eeeeee asıl sizler nasılsınız bakiiiim
o da var evet malesef 🙂[/QUOTE]HEPSİNİN TEMEL MADDESİ ODUN AMA BAZILARI MARANGOZ ELİNDEN GEÇİP İNCELİYO BAZILARI ÖMÜR BOYU KALAS OLARAK KALIYO İŞTE![]()
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

çooooooook iyiyim canlar çok şükür 2 incir attım ağzıma ooohhh şifa olsun hheehhee
yani anlıyacağınız aynı tas aynı hamam....bu arada incir bende bağımlılık yapacak bu gidişle hamiş kalsam bile ille aç karnına yerim ben bu inciri
eeeeee asıl sizler nasılsınız bakiiiim
temmuz 3 te kalacak galiba🙁
inşallah o eksi biri ağustosta +1 olarak geçiririz ve en az 5 hamişimiz olur🙂
galiba canım...
inşallah ağustos hamile sayısı tavan yaparrrrrr 🙂
wwwooooowwww miikemmel bi teşhis kısss ayyy hadi inşallah dediğin gibi olur inşallah o beş kişinin içinde bizde oluruz inşallaaaaaahtemmuz 3 te kalacak galiba🙁
inşallah o eksi biri ağustosta +1 olarak geçiririz ve en az 5 hamişimiz olur🙂
ooyyyyy maşallaaah canım benimiyi olmana çok sevindim canım...
ye ye ohhhh yumurtalarını mis gibi yapsın inşallahhhhhh 🙂 inşallah rabbim yakın bir zamanda meleğini sağlıkla gönderir canım.
ben iyiyim canım allaha şükür kızım da iyi 🙂 aaa sen cinsiyeti bilmiyordun galiba.
bugün 20+2 olduk canım. darısı sizlere inşallahhhh
tamam canım benim bende fazla durmam zaten kocişim gelir şimdi...görüşürüz tekrar canım öpüyorumayy inşallah🙂
kızlar ben çıkıyorum. toparlanmam lazım.
Allah'a emanet olun!
Sevgiyle kalın🙂