cıkmazdayım kesınlıkle hıc mutlu degılım hıc bu moralle tabıkı hamıle kalamam.((
canım inşallah hamişsindirde bu sıkıntılardan sonra mutluluğun herşeyi unutturur bu değerlerle hiç duymadım ondan yazdım 🙂 Allaha emanet ol dualarım seninle 🙂arkadasımın degerı 4.6 dı sıla bır hafta sonra gebe oldugu anlasıldı yukselmıstı degerı ayrıca kanaması vardı
sakın çocuğunu ezdirme canım.2.evliliğin diye kendini baskı altına almışsın ama eşinin davranışları bu aşamda çok önemli iş ona kalıo seni ailesine karşı ezik duruma düşürmemelitabıkı degıl ıkıncı evlılıgım zaten ılk evlılıgımden altı yasında bır oglum var benımyanımda tabıkı oglum ama ona karsı bıle bır tuhaflar delırmek uzereyım ya keske kurtaj olmsaydım bes ay once
ha söyle yaaa.... görümcelerin sana karsi iyi oldumu, sende onlara karsi iyi olursun ... beraber alisveris yapmissiniz i$te, sen beyenmisin, onlarda almi$, iki tarafda mutlu 🙂 ohh sevindim valla... erkekler cok nazli canimmmm, ama fazla dayanamaz....herşeyi söyledim içimdeki herşeyi.ertesi gün sana bi terlik beğenmiştim gidip bakalım mı dedi görümcem tamam dedim.onun beğendiğini beğenmedim başka beğendim onu aldırdım.ordan çıkınca da bi elbise beğendim.ben sana onu alır gönderirim dedi.bütün gün bana sordu herşeyi beğenirsen alalım beğenirsen yapalım diyeeşim de naz yapıyor bira.pat diye barışılıp eski hale dönülmez çünkü.ama dün kahvaltıyı hazırladı.gel kahvaltı yapalım dedi.gittim yaptım.hastayım ya hani ondan :meri: