sağol canım benim inşallah bende çok inançlıyım çok bu ay...
bravo benim fıstıklı kurabiyeme hep böyle pozitif ol çalış sen yakında hamiş kalırsın bu gidişle inş
sağol canım benim inşallah bende çok inançlıyım çok bu ay...
meraba fıstıkl lokumlarım ben geldim
oh ohhhhh maşallahhhhh evet artık gerisi allaha kalmış.
iyi canım onunla devam edersiniz işte. inşallah vesile olur.
hoşgeldin canımmmmm naber
hoşbulduk gülüm neolsun temizlik ti falan uğraşiyorum işde birazdandan namazımı kılıp kuaföre gidicem sen neler yapıyosun
hosgeldın aysegulum nasılsın?ne yaptın, dıs doktorunda? nasıl gectı ıyımısın?
bravo benim fıstıklı kurabiyeme hep böyle pozitif ol çalış sen yakında hamiş kalırsın bu gidişle inş

korkma canım allah şifasını versın ınsallah...zor bılıyorum diş konusu ama daha ıyı olacak emın ol....ınsallah canım bazen olmuyor can sıkmadan akla gelınce ınsan duusnmeden duramıyor....ınsallah canım guzel olur sonuclarımız....hb bitanem iyiyim de dişlerim pek iyi değil kanal tedavisi falan bide dolgu bir sürü tedavi gerekiyo çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok dr izin verince başlıycakmışicız şimdi tedavi görüyorum diye başlayamadı sen neyaptın bakimm biraz endişeli görüyorum seni hiç üzülme çok güzel geçicek hamişliğin ve bebişin, sağlıcakla kucağina alıcaksın inş testlerin sonucuda süper güzel çıkıcak canım benimm
Bu başka bir marka ama ama aynı mahiyette sanırım, diğeri USA yapımıydı bu Avusturya yapımı...
ınsallahhhh canım.....ınsan gercekten etkılenıyor bu durumlar emın ol guzel yansıyacak....Valla nedir bilmiyorum acayip pozitifim bu ay, malum mu oluyor neeee kısss![]()
Hoş geldin canımın içi...
Bu başka bir marka ama ama aynı mahiyette sanırım, diğeri USA yapımıydı bu Avusturya yapımı...
aysegulummmm yasınler bıttı haber vereyım...unuttum sanma sakın olurmu?sen ekıme kadar dıyınce....sımdı aklıma geldı soyleyeyım....
oh ne güzel, ben de bugün bir ara temizlik yapmayı düşünüyorum. en azından süpürgeye tutabilsem o bile yeter, yarın da silerim diyorum. dişin nasıl?
ooooo kuaförde ne yapacaksın süs püs mü yoksa? benim de ağdaya gitmem lazım, söylemesi ayıp artık alt tarafımı göremiyorum 🙂
ben de iyiyim canım sizleri göreyim diye geliyorum işte