Hosbuldum kaymagim benim😀Nasilsin bugün bakiimm?
bomba gibi 🙂 bu mutlulugum herkeze bula$sin insalllahhhhhh....
Naber arkadaşlar....
ana kim gelmis, Cozy hosgeldin canim, özlettin kendini
Hosbuldum kaymagim benim😀Nasilsin bugün bakiimm?
Naber arkadaşlar....
afiyet bal şeker olsun şifa olsun iyi bakın kendinizebeeep beep beeepppp kurabiye süt keyfi yapiyorum gelin beraber yiyelim arkedesler 😀
Hosbulduk tatli anne🙂Nasilsin?
Ben henüz izne ayrılamadım eylülde kısmet olursa siz çalışırken de ben tatil yapayım🙂
ahaaaaa bacım kıyametmi kopacak neeeee sen ve ben burada hemde ikimizde online ayyy inanamıyorum biri beni cimdiklesinnnn
canııım hoşgeldin nasılsın senin ateş nasıl yaww benimki takıldı kaldı bi yükselemedi kerata
canımsın yaaa evet evet bekleyip görecez artık tuutumu tutmadımı hheehheee:meri:
Izgilim valla hayret etmekte haklisin.Aslinda kisacik girip caktirmadan atesimi yazip cikacaktim.Orada seninde online oldugunu görünce topige bir ugrayim dedim.Iyikide ugramisim.Herkeslerde buradaymis😀Insallah yarin burada atesinin tavan yaptigi müjdesini ondan sonrada hamis oldugunun müjdesini verirsin tatlim.inşallah gülüm inşallah en yakın zamanda gelir bekletmez anneciği...yok yok bacııımmm bırakırmıyım hiç tam gaz yola devam
canım yaaaa nolcak bizim halimiz...yarın sabah olsada uyanınca dilimin altına termometreyi koysamda ateşim tavan yapsa sonra ben buraya gelsen çıktı çıktı diye bağırsam hoş olmazmı yaaaa
amaaaan ne işi gel buraya herzaman bizi bi arada göremezsin bak heeee
bomba gibi 🙂 bu mutlulugum herkeze bula$sin insalllahhhhhh....
ana kim gelmis, Cozy hosgeldin canim, özlettin kendini
🙂iyiyim canım çok şükür sağol, seni de iyi gördüm 🙂
olsun canım hayırlısı olsun...
yap yap canım, ee tabi sırayla 🙂 sıra sende hadi bakalım
çoook iyi etmişsin canım yaaa uğra tabiiiii ayyy bak şimdi ne günlerdi o günler diye başlıcam heeeSağol laracım ben de özledim sizleri. Baktım bugün biraz buraya, tanıdık çok selam vermeden olmaz dedim🙂
ooooo afiyet olsunnnn yarasın bebişineeee 🙂
afiyet bal şeker olsun şifa olsun iyi bakın kendinize
Iyi ettin canim🙂Nasilsin,iyisin dimi?Sağol laracım ben de özledim sizleri. Baktım bugün biraz buraya, tanıdık çok selam vermeden olmaz dedim🙂
🙂)İzgüllüüüü...Evet canım ya ne günlerdi🙂çoook iyi etmişsin canım yaaa uğra tabiiiii ayyy bak şimdi ne günlerdi o günler diye başlıcam heee