cozy daffodil iyiyiz biz Allaha şükür.biz hep burdayız.siz nasılsınız asıl?
🙂))
Hoşgeldin meryem, nasılsın
Ayşegülcan hoşgeldin...
H. geldim tatlım...
Kız matematiksel açıklamalar yapmakta üstüne yok hııı, inşallah gülüm benim, sırayla herkes hamiş olsun burası hamiş dolsun...
çok şükür gülüm iyilik hep aynı incir termometre falan günleri geçiriyoruzhoşbulduk gülüm seni çok özlemişim iyiyim çok şükür sen nasılsın bakimm
hakkaten ya nerde onlar keşke gelseler yine bearaber olsak eskisi gibi
Annende ne kadar sevinçli ve heyecanlıdır şimdi, cinsiyet belli olmuştu senin değil mi?
bende cinsiyeti bekliyorum canım.cinsiyet belli olduktan sonra bişeyler tam olarak almaya başlarız diyoruz🙂benim annem degilde kaynanam.... bi hamileyim dedim ertesi gün örgüye basladi 🙂 ( ama kaynanam türkiyede millet tatilden dönerken göndercek, yani bu ayin sonunda 🙂 )
bende bi kac sey aldim ama cinsiyetini ögrenince tam gaz baslicam hazirliklara.... 🙂
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

emine inşaallah hesapların tutmaz da bu ay 14ü birden hamiş olur 🙂
tamam kuşuum sana kolay gelsin...inşallah yemeklerin çoooook güzel olurda misafirlerin parmaklarını yer canım benim görüşürüzcanlarım ben ufaktan çıkıyorum evde misafirim var bugün gelmişler eşim eve götürdü. gidip yemek yapıcam arabayı kaçırmamam lazımtoplanayım, hepinizi çok öpüyorum...